FurMark, 3D Time Spy yeterli olur. GPU-Z'den sıcaklık değerlerine de bakılmalı.
Nekadar süre test etmeliyim @barcaxsto hocam 2 saat dedi biraz gereksiz fazla değilmi

Kartın tamamen ısınması için 7 dk yeterlidir. Sonuçta bu test programı. Siz alıp akşama dek test yapmayacaksınız. Bu kadar ağır yük altında çalıştırmayacaksınız. Fanlar %100 çalışmadan 80 dereceleri görmüyor ise RTX 2070 için yeterli alım nedenidir.

Hocam kendi kartımda yaptıgın teslerde 4.-5. Dk larda kart zaten sabit bir ısıya ulaşıyor bence de çok fazla 1 saat.

FurMark ve OCCT ile 1'er saat test yapmak aslında biraz fazla gibi görünüyor hocam ama sonuçta ikinci el kart olduğu için iyice zorlamak istedim.

Hocam zaten kimse FurMark açıp 1 saat ekranı izlemez.

FurMark ve OCCT ile 1'er saat test yapmak aslında biraz fazla gibi görünüyor hocam ama sonuçta ikinci el kart olduğu için iyice zorlamak istedim.

Hocam pek şüphelenmiyorum zaten arkadaş iyi bakmış belli ki jelatinlerini sökmemiş ve jelatinler çok az toz toplamış ve bu kartlarda kronik sorun olan ledlerin bir kısmının sönmesi başlamamamış bile 3-4 yıllık bir karta göre çok temiz ama yine de kontrol etmek lazım her testi 20'şer dakika yapacağım herhalde daha fazla ne ben ekrana bakabilirim ne de adam evinde ister.

Son düzenleme: