Kocaman 0 komisyon yazmislar. Yalan mi soyluyorlar yani?
Evet yalan söylüyorlar ne yazıkki :)

Sahibinden nasıl olur sizce? Bilen var mıdır?
Sahibinden alsa ne olacak az bir şey komisyon alır oraya sal ilanı tamam, Letgo'da olur ona da kargolu satış geldi onun komisyonda çok değil, Facebook marketplace de ekleyin oradan da semtinizden alıcı çıkar elbet.

Evet yalan söylüyorlar ne yazık ki :)

Sahibinden alsa ne olacak az bir şey komisyon alır oraya sal ilanı tamam, Letgo'da olur ona da kargolu satış geldi onun komisyonda çok değil, Facebook marketplace de ekleyin oradan da semtinizden alıcı çıkar elbet.

Sahibinde'nin aldığı tutar gayet yerinde bence. Ben İstanbul içi kargoya 250 TL verdim sahibinden de kitap için maksimum 100 150 TL civarı komisyon çıkar.

Evet yalan söylüyorlar ne yazıkki :)

Benim semtim çok kalabalık değil zannetmiyorum elden satabileceğimi acaba kargo yolu rahat olan bir site öneriniz var mı?

Sahibinde'nin aldığı tutar gayet yerinde bence. Ben İstanbul içi kargoya 250 TL verdim sahibinden de kitap için maksimum 100 150 TL civarı komisyon çıkar.
Kitap Başı mı?

Benim semtim çok kalabalık değil zannetmiyorum elden satabileceğimi acaba kargo yolu rahat olan bir site öneriniz var mı?

Sahibinden'e koyabilirsiniz satıcıdan ürünün fiyatına göre minimum %5 maksimum %15 komisyon alıyor. Başlığı'da EFT ve elden indirimli yazarsın eğer EFT isteyen olursa o komisyonun kestiği kadar fiyat düşürüp verirsin kargoyu da karşı ödemeli gönderirsin.

Kitap başı mı?

Senden kesmez bu kadar genelde çoğunu alıcıdan kesiyor mesela 100 TL için 85 TL alırsın.

Gardrops. %0 komisyon kesiyor ve kargo bedava. Ama başka şekilde alıyor parayı. Alıcı koruma sistemi ücreti ekliyor tutara. Bu tutarı alıcıya yansıtıyor. 60 TL + sepet tutarının %5'i. Bence toplu satış için gayet uygun.

Arkadaşlar kitaplığımı boşaltmaya karar verdim. Hâlihazırda markalara boykot varken uygun fiyata ihtiyacı olan birilerine vermek istiyorum. Acaba alım-satım işlerini kargosu sorun olmayacak şekilde güvenilir hangi sitelerden yapabilirim?
Gardrops olabilir. Sosyal kurallarını tam bilmiyorum ama sorun olmaz diye düşünüyorum. İlana koyunca link atarsanız kitapların türüne göre almak isterim.