Detaylar
Kim cevapladı?Tamam hocam tamam iade ediyorum@Rifle, iade edin KESİNLİKLE. şimdi kart aldığınız arkadaşın ağzı iyi laf yapabilir. Kanmayın kargola geri yolla, bitti gitti.
Benim PG ile kart aldığım kişi ben alışveriş yaptıktan sonra PG kaldırmış![]()
@Rifle, iade edin kesinlikle. Şimdi kart aldığınız arkadaşın ağzı iyi laf yapabilir. Kanmayın kargola geri yolla, bitti gitti.
Benim pg ile kart aldığım kişi ben alışveriş yaptıktan sonra pg kaldırmış![]()
26.500'e 5070 düştüm iPhone 13ü satıp kartı alıp 20kya da bir telefon alsam mı diye düşünüyorum.
Hep öyle olur.Şans yok hocam şans yok65 derece diyordu 78'e kadar çıktı şaka gibi
neyse teslim edeceğim kargoya.
Normal değil iade et. Mesela benim eski kart furmark 10 dakika testte 77 dereceye çıkıyordu Battlefield 1 oyununda 82-83'de takılıyordu. Yani o sıcaklık daha da artar.@3035 hocam farklı forumlara da konu açtım da normal diyorlar ya, iade etmesem mi ne dediniz yani kafam şu anda çok karışık.
Hep öyle olur.Param Güvende bir nimet havale yapsan sap gibi kalırdın ortada.
Normal değil iade et. Mesela benim eski kart FurMark 10 dakika testte 77 dereceye çıkıyordu Battlefield 1 oyununda 82-83'te takılıyordu. Yani o sıcaklık daha da artar.
Havale hayatta yapar mıydım hocam
Hep öyle olur.Param Güvende bir nimet havale yapsan sap gibi kalırdın ortada.
Normal değil iade et. Mesela benim eski kart FurMark 10 dakika testte 77 dereceye çıkıyordu Battlefield 1 oyununda 82-83'te takılıyordu. Yani o sıcaklık daha da artar.
Mesajlarıma hemen bakıp cevap veren adam, rica ettim 3 gün bekletmeyin geldiğin de onaylarsanız sevinirim dedim görüldü attı. Millet işini yapana kadar ya bu insanlar niye bu kadar gaddar vallahi anlamıyorum.
Son düzenleme:
3 Gün geçti hocam, durum ne?Havale hayatta yapar mıydım hocampg var diye aldım neyse gidiyorum şimdi kargo şirketine hayırlısı demek ki benim için hayırlısı değilmiş sıkıntılıymış böyle diyelim. Paramız yanmadı en azından.
Mesajlarıma hemen bakıp cevap veren adam, rica ettim 3 gün bekletmeyin geldiğin de onaylarsanız sevinirim dedim görüldü attı. Millet işini yapana kadar ya bu insanlar niye bu kadar gaddar vallahi anlamıyorum.
Param iade oldu hocam 20k var yarın 1700 ekleyik 5060 Ti 16 GB alacağım garaj onlinedan. Param yoksa başka da
Parayı kurtarmışsın hiç olmazsa büyük miktarlar için havale alınmaması lazım. 5060 Tİ hikayeli oyunlarda hiç üzmez mfg sadece rakam artırmıyor akıcılığa bayağı etkisi var hayırlı uğurlu olsun.Param iade oldu hocam 20k var yarın 1700 ekleyik 5060 Ti 16 GB alacağım garaj onlinedan. Param yoksa başka daİphone 13'ü de satmak istemiyorum.
Parayı kurtarmışsın hiç olmazsa büyük miktarlar için havale alınmaması lazım. 5060 Ti hikayeli oyunlarda hiç üzmez mfg sadece rakam artırmıyor akıcılığa bayağı etkisi var hayırlı uğurlu olsun.
Hocam 5060 Ti 16 GB'dan vazgeçmiş bulunmaktayım. Bir ay dişimi sıkıp %100 RTX 5070 Galax alacağım.
Mantıklı. Hocam sizin meslek nedir ? Aylık gelirinizi merak ediyorum.Hocam 5060 Ti 16 GB'dan vazgeçmiş bulunmaktayım. Bir ay dişimi sıkıp %100 RTX 5070 Galax alacağım.
Mantıklı. Hocam sizin meslek nedir? Aylık gelirinizi merak ediyorum.
Sanal ortamdan para kazanmaya çalışıyorum, %100 aylık bir gelirim yok her ay değişiyor. Pekte bu konuları konuşmak istemiyorum yanlış anlamanızı istemem. Çok kazançlı bir iş değil yani şans işi. Ondan dişimi sıkacağım dedim ya
%100 dememin sebebi diğer farklı bir şahıstan gelir gelecek.