2. el oyuncu laptopu alırken nelere bakılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemkaraca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 308
  • Etiketler Etiketler
    2. el oyuncu
25 bin lira bütçeniz varken 4050 almanız daha iyi olur. Victus dandik bir seri. Ekranı hayattan bezdirir. En mantıklı olan üstteki LOQ.
Nisan'a kadar LOQ satılmazda kesinlikle onu alacağım. Satılırsa sizi dinleyip lenovo gaming 3 veya 4050 li bir laptop bakacağım. Normalde Lenovo Gaming 3 3050 li verisyonun sıfırı 25k ama.

Nisan'a kadar LOQ satılmazda kesinlikle onu alacağım. Satılırsa sizi dinleyip lenovo gaming 3 veya 4050 li bir laptop bakacağım. Normalde Lenovo Gaming 3 3050 li verisyonun sıfırı 25k ama.
Mükemmel tercih olur. Ama o zamana kadar yeni ilanlar eklenecektir. Bence Nisan ayında bir daha araştırın.

Mükemmel tercih olur. Ama o zamana kadar yeni ilanlar eklenecektir. Bence Nisan ayında bir daha araştırın.
Evet hocam şimdiden bakıyorum en azindan aklimda fikir olussun diye ve sayenizde olustu.

Asus TUF serileri ısınma sorunlu.

Bilemiyorum hocam. Ama onları listeden çıkarmadım fakat dediğiniz şeylerden ötürü on yargıyla yaklaşıyorum. Teşekkür ederim.

Honeywell PTM ile falan o makinelarin sogutmasini guclendirmistir ASUS sicaklik ile ilgili bir sıkıntı yasayacagini sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…