Detaylar
Kim cevapladı?Evet. Sıfır fiyatları daha fazla.Arkadaşlar sarı siteden ekran kartı bakıyordum. RX 7600 gördüm. Ardından fiyatına bakınca size sorayım dedim bu fiyat bu kart için normal mi? Ayrıca elden alacağım için yaşadığım il içi buldum.
E
erawsyi
Ziyaretçi
Normal bir fiyat.Arkadaşlar sarı siteden ekran kartı bakıyordum. RX 7600 gördüm. Ardından fiyatına bakınca size sorayım dedim bu fiyat bu kart için normal mi? Ayrıca elden alacağım için yaşadığım il içi buldum.
Bence değil aynı fiyatlara 6700XT bulunabilir.Arkadaşlar sarı siteden ekran kartı bakıyordum. RX 7600 gördüm. Ardından fiyatına bakınca size sorayım dedim bu fiyat bu kart için normal mi? Ayrıca elden alacağım için yaşadığım il içi buldum.
Bakam bir o fiyatlarda var mı?
Geraltın kılıcı
Üstün
Pahalı.Arkadaşlar sarı siteden ekran kartı bakıyordum. RX 7600 gördüm. Ardından fiyatına bakınca size sorayım dedim bu fiyat bu kart için normal mi? Ayrıca elden alacağım için yaşadığım il içi buldum.
Ek: RTX 4060 2. elde 8000TL'ye satılıyor. O ekran kartına o kadar verilmez.
7750 de mi pahalı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Geraltın kılıcı
Üstün
Sıfırı 9100TL.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
RX 6800 8K - 8.5K ya bulunuyorken bu fiyatlarda başka hiçbir ekran kartına 2.elde para verilmez.
7.5K 6700XT hayatta etmez piyasa gereksiz pahalı. RX 6600 4K ve altına çekmek emin olun çok daha akıllı ve mantıklı bir seçim.
7.5K 6700XT hayatta etmez piyasa gereksiz pahalı. RX 6600 4K ve altına çekmek emin olun çok daha akıllı ve mantıklı bir seçim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-