Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Ben 2 yıl önce High Power 600GD almıştım 550 liraya, şimdi 2000 civarına ikinci ellerini gördüm. Adamın biri alıp kullanıyor, garantisini bitiriyor, kendi adına fatura kestiriyor, kutuyu ilk kendi açıyor, ücretsiz kargodan faydalanıyor vb. ve sonra sıkılınca sıfırdan çok az düşüğe ilan koyuyor öyle ki kargo ücretiyle sıfır fiyatına ulaşıyor. Bu tip durumlarda ikinci el işine çok gıcık oluyorum, fiyat gerçekten bu yukarıda saydıklarımı bitirip sonrasında da ürünle ilgili destek alamayacağın, kargoda kırık gelse ne yapacağını bilemeyeceğin kadar uygunsa alınır yoksa alınmaz.
Henss
Uzman
i5 2500, GTX 550 Ti, 8 GB ramli sistemde kullanılacak.Makul fiyata bulunduysa ve gorece temizse alinabilir, fiyati onemli.
Ayrica hangi sistemde kullanilacak? İlan linkini de yollayin ki fikir belirtebilelim.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...x-plus-400w-psu-guc-kaynagi-1115170239/detay/
linki bu.
Yani arkadaş kendi sisteminde aktif kullanıyormuş. Yükseltme yapmak istediğinden dolayıdır diye düşünüyorum.Ben 2 yıl önce High Power 600GD almıştım 550 liraya, şimdi 2000 civarına ikinci ellerini gördüm. Adamın biri alıp kullanıyor, garantisini bitiriyor, kendi adına fatura kestiriyor, kutuyu ilk kendi açıyor, ücretsiz kargodan faydalanıyor vb. ve sonra sıkılınca sıfırdan çok az düşüğe ilan koyuyor öyle ki kargo ücretiyle sıfır fiyatına ulaşıyor. Bu tip durumlarda ikinci el işine çok gıcık oluyorum, fiyat gerçekten bu yukarıda saydıklarımı bitirip sonrasında da ürünle ilgili destek alamayacağın, kargoda kırık gelse ne yapacağını bilemeyeceğin kadar uygunsa alınır yoksa alınmaz.
Son olarak hangi testleri istemeliyim?
İlan sahibi soru cevap kisminda PSU'nun iki yil kullanildigini soylemis. Ek ucretlerle beraber PSU 620 liraya geliyor ki 780 liraya sifiri varken hic o topa girmezdim.
Sifira kadar uzanamiyorsaniz en azindan indirim isteyin, yapmiyorsa almayip daha uygun bir sey kovalayin derim.
Sifira kadar uzanamiyorsaniz en azindan indirim isteyin, yapmiyorsa almayip daha uygun bir sey kovalayin derim.
Henss
Uzman
ATM'ye gidip para yatırıp şimdi sıfır alabilirim ancak üşeniyorum. Neyse bugün herhangi bir saatte ATM'ye gider para yatırırım. Sonra Teknobiyotik üzerinden alırım.İlan sahibi soru cevap kisminda PSU'nun iki yil kullanildigini soylemis. Ek ucretlerle beraber PSU 620 liraya geliyor ki 780 liraya sifiri varken hic o topa girmezdim.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Superonline TP-Link EX530v PPPoE şifresi nasıl öğrenilir?
- Muhammet KUZUGÜDEN
-
-