Fazla bir bütçem yok, yenilenen monitör hoşuma gitti. Bu ürünü alacağım, sizce nasıldır?
Detaylar
Kim cevapladı?Fazla bir bütçem yok, yenilenen monitör hoşuma gitti. Bu ürünü alacağım, sizce nasıldır?
Böyle alacağına ikinci el sahibinden ile 2.000-2.500TL'ye HDMI 24-25inc alırsın daha mantıklı olur.
- Makaleler
- 23
Alinir. Philips fason marka degil en azindan.
Açıkçası bu monitörün bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. Samsung Essential S3 120 Hz, Samsung'un sitesinde öğrenci indirimiyle 2.400 TL'ye düşüyor. Ona bakılabilir.
- Makaleler
- 23
Arkadasin butcesi ilk basta 400 TL falandi. PTT'den bir monitor atmisti. Monitor 400 TL'ydi. Butcesini neredeyse 1.000 TL daha arttirabilmis. Bir 1.000 TL daha arttirabilecegini sanmiyorum.
Geraltın kılıcı
Üstün
2. el alın daha mantıklı ve daha ucuz. Üstüne yenilenmiş monitör ile 2. el arasında nasıl bir fark olabilir ki?Fazla bir bütçem yok, yenilenen monitör hoşuma gitti. Bu ürünü alacağım, sizce nasıldır?
2. el alın daha mantıklı ve daha ucuz. Üstüne yenilenmiş monitör ile 2. el arasında nasıl bir fark olabilir ki?
2. el baktığımda ilimin ilçesindeki monitörler 1000 TL'den başlıyor.
Onlar da eski tür Flat monitörler.
Evet hocam, kendimi zorluyorum. Faturalar olmasa, daha fazla bütcem olacak. Bir de, zaten diğer bilgisayar için alıyorum. Sunucu bilgisayarı olacak.Arkadasin butcesi ilk basta 400 TL falandi. PTT'den bir monitor atmisti. Monitor 400 TL'ydi. Butcesini neredeyse 1.000 TL daha arttirabilmis. Bir 1.000 TL daha arttirabilecegini sanmiyorum.
- Makaleler
- 23
Bence alabilirsin. Begenmezsen 14 gun icinde iade edebilirsin zaten. N11'den bunu alirsan kuponla daha ucuza gelir. Bir de Samsung, panel konusunda daha iyi.2. el baktığımda ilimin ilçesindeki monitörler 1000 TL'den başlıyor.
Onlar da eski tür Flat monitörler.
Evet hocam, kendimi zorluyorum. Faturalar olmasa, daha fazla bütcem olacak. Bir de, zaten diğer bilgisayar için alıyorum. Sunucu bilgisayarı olacak.
TeknoKartal
Becerikli
Bence üstüne 700 TL daha koyup bu sıfır monitörü alabilirsiniz(not: Bu monitörün dahili hoparlörü var ayrıca yanında kumanda ile birlikte geliyor uydu alıcısı alıp TV olarak da kullanabilirsiniz) https://ty.gl/m3hp430033cxq
Son düzenleme:
Letgo'da böyle bir ürün gördüm, satıcıyla konuştum çalıştığı fotoğrafı yollayacakmış.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet