dark_1234

Deneyimli
Merhaba,

ASUS K52F laptopun içinde 2 GB DDR3 1067 MHz RAM var. Ben şimdi diğer boş slota 4 GB DDR3 800 MHz RAM taksam sorun olur mu?

Yapay zeka gereksiz diyor, perfermons düşüşü olur diyor.

Tabi ki performans artar, totalde 6GB RAM'e cıkmıs olacaksın. Ama deger mi, orasını sen bileceksin. Veya sistemini söyle, her konuda sana sistemini söyle diyorum :mad: .
CL degerleri birbiriyle aynı olursa daha iyi olur, olmazsa da calısır ama uygun olursa stabilite acısından iyi olur. Bir de ne yapacagına karar ver lütfen, konu spamlamak gibi oluyor yaptığın.

Sadece K52F demek yetmiyor, modellerin bir sürü varyasyonu oluyor farklı işlemcili. Sana kızmak istemiyorum ama, çok kararsızsın ve sonu getirilmeyen bir sürü konu açıyorsun.

Tabii ki performans artar, Total'de 6 GB RAM'e cıkmıs olacaksın. Ama deger mi, orasını sen bileceksin. Veya sistemini söyle, her konuda sana sistemini söyle diyorum :mad:.
CL degerleri birbiriyle aynı olursa daha iyi olur, olmazsa da calısır ama uygun olursa stabilite acısından iyi olur. Bir de ne yapacagına karar ver lütfen, konu spamlamak gibi oluyor yaptığın.

Sadece K52F demek yetmiyor, modellerin bir sürü varyasyonu oluyor farklı işlemcili. Sana kızmak istemiyorum ama, çok kararsızsın ve sonu getirilmeyen bir sürü konu açıyorsun.

ASUS K52F i3 M370 ekran kartı yok.

Son düzenleyen: Moderatör: