2 gün önce faturasız hatta geçtim ama hâlâ "Servis yok" yazıyor. İlk defa faturasıza geçtim, paket mi almam lazım aktivasyon için?
Detaylar
Kim cevapladı?termalmacun
Başarılı
İlk defa mı Turkcell'e geçtiniz yoksa faturasızdan faturalıya geçiş mi yaptınız?
Türktelekom'dan numara taşıdım.İlk defa mı Turkcell'e geçtiniz yoksa faturasızdan faturalıya geçiş mi yaptınız?
termalmacun
Başarılı
Size hattınızın ne zaman açılacağını söylemediler mi? Numara taşıma işlemleri genelde 2, 3 gün sürüyor.
Yurt içi telefon.@alperen, cihaz yurt dışı IMEI kayıtlı mı? Öyleyse BTK'yi arayıp bilgi vermeniz lazım.
Hayır, normalde ertesi güne açılır yani. Çarşıya gidince sorarım.Size hattınızın ne zaman açılacağını söylemediler mi? Numara taşıma işlemleri genelde 2, 3 gün sürüyor.
Faturasız olduğu için mi sinyal vs. yok acaba?
Türk Telekom'da hala bir dönem faturam var onunla alakası var mıdır? Çıkartayım mi Türk Telekom simini?
termalmacun
Başarılı
Hayır, normalde ertesi güne açılır yani. Çarşıya gidince sorarım.
Faturasız olduğu için mi sinyal vs. yok acaba?
Türk Telekom'da hala bir dönem faturam var onunla alakası var mıdır? Çıkartayım mi Türk Telekom simini?
Turkcell'in verdiği SIM kartı takmadınız mı?
Taktım, ikisi de takılı şu an.
Turkcell servis yok hala.
termalmacun
Başarılı
Taktım, ikisi de takılı şu an.
Turkcell servis yok hala.
Turkcell uygulaması üzerinden hattınızı görebiliyorsanız taşıma işlemleri tamamlanmış demektir, sil süpür yapın ya da paket satın alın.
i5 7500F
Becerikli
Eski operatördeki hat kullanıma kapanmadan önce size yeni hattın tam hangi gün hangi saatte açılacağına dair SMS gönderiyorlar. O SMS'e bakarak öğrenebilirsiniz ne zaman açılacağını. Eğer o tarih geçtiyse bir sıkıntı vardır.