Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Narin Güran, 2 haftadır kayıp olan bir kız çocuğu ve 8 yaşında. İşin içinde tarikat ve cemaat olaylarının olduğu iddaları var. Bence bu işin içinde bir iş var devlet bulmak istese hemen bulurdu, bu kadar uzun süre bulunmaması imkansız.

O kadar çok denklem var ki, yaratığın tekinin onu öldürmesi, yazarken bile tüylerimin diken diken olduğu istismar ihtimali, kaçak göçmenler tarafından kaçırılma olasılığı veya vahşi hayvanlar tarafından katledilmesi...

Tanrım umarım bir şey olmadan ortaya çıkar, fotoğrafını gördükçe mahvoluyorum küçücük yavrunun.

Acaba çocuk aile içinde görmemesi gereken bir şeye mi şahit oldu 🙄

Şimdi nasıl bilmiyorum ama geçmişte köy yerlerinde çok fazla kimliği belirsiz cinayetler oluyormuş.

Narin'in cansız bedenini bulmuşlar. Çuvala koyup dere kenarına atılmış. Yani diyecek söz bulamıyorum ya. Katilini assan ödül olur ona. Ne istedin 8 yaşındaki küçücük çocuktan ya. Off of.

Narin'in cansız bedenini bulmuşlar. Çuvala koyup dere kenarına atılmış. Yani diyecek söz bulamıyorum ya. Katilini assan ödül olur ona. Ne istedin 8 yaşındaki küçücük çocuktan ya. Off of.

Aklım almıyor. Ben böyle bir şeyi nasıl yaparlar anlamıyorum ben bir çocuğu incitmeye çekiniyorum.

Narin Güran, 2 haftadır kayıp olan bir kız çocuğu ve 8 yaşında. İşin içinde tarikat ve cemaat olaylarının olduğu iddaları var. Bence bu işin içinde bir iş var devlet bulmak istese hemen bulurdu, bu kadar uzun süre bulunmaması imkansız.

Bugün masum Narin'e yarın o sıra sana gelecek. 😐