Alessandro Del Piero

Başarılı
1762808785591.webp

İçime çok büyük ukte düştü ama 2 saat önceden gelen uyarı. Ben inanamıyorum şahsen.

Mevcut teknolojimiz sadece deprem anında, milyonlarca telefonun sensörlerinden gelen bilgiler doğrultusunda, bir depremi en fazla dakika olacak şekilde önceden bildirebilir. O da deprem merkezine yakınsanız saniyelere kadar düşer. Bu bildirimlerin amacı insanlara o saniyelerde eğer yakınsa açık bir alana geçilebilmesini ya da binadan çıkılabilmesini sağlamaktır. Bundan başka göreceğiniz herhangi bir uyarı ya da mesaj hiçbir şekilde bilimsellik içermez ve saçmalıktan ibarettir. Umuyorum ki önce depreme dayanıklı binalara, daha sonrasında deprem bilincine sahip bir topluma ve en sonunda da bu depremleri daha da önceden tahmin edebilmemizi sağlayacak teknolojilere kavuşuruz.

Böyle bilimsel gerçeklikten yoksun herifleri devlet toplamalı, bu resmen halkı kaosa sürükler.

Resmi birimlerden, uzmanlardan böyle bir haber almadığınız sürece böyle saçmalıklara itibar etmeyin.
Yüklü bir miktar para cezası ve 3 ay hapis yatmalari lazım. Bazı şeylerle şaka olunmayacağıni veya bunlar üzerinden prim kasilmamasi gerektiğini öğrenmeleri gerekir.