Balıkesir zaten durmadan sallanıyor. Bu gidişle Balıkesir başımıza çok büyük bir bela olacak. Olası bir yüksek 7 üzeri bir depremde özellikle 1 dakikanın üzerinde bile sürse İstanbul'da yerle bir olur. Deprem Uzmanı Şener Üşümezsoy'u dinleyin, herkesin her dediğine kanmayın, herkes deprem uzmanı olmuş. Üşümezsoy'un haricinde başka bir uzmanı dinlemeyin.

Eki Görüntüle 200564

İçime çok büyük ukte düştü ama 2 saat önceden gelen uyarı. Ben inanamıyorum şahsen.

Ayrıca arkadaşınız trollük yapıyor afedersinizde kendisi Allah mı? Bunları bilecek Töbe haşa.

Balıkesir zaten durmadan sallanıyor. Bu gidişle Balıkesir başımıza çok büyük bir bela olacak. Olası bir yüksek 7 üzeri bir depremde özellikle 1 dakikanın üzerinde bile sürse İstanbul'da yerle bir olur. Deprem Uzmanı Şener Üşümezsoy'u dinleyin, herkesin her dediğine kanmayın, herkes deprem uzmanı olmuş. Üşümezsoy'un haricinde başka bir uzmanı dinlemeyin.

Ayrıca arkadaşınız trollük yapıyor afedersinizde kendisi Allah mı? Bunları bilecek Töbe haşa.
Neden sadece uzmanlardan Şener Üşümezsoy dinlenmeli ki? Sadece duymak istediklerinizi söylüyor diye başka uzmanların söylediklerini hiçe sayamayız ama bunların hepsinden önce olası depreme önlem almalıyız.

Günümüz teknolojisi ile Japonya'daki gelişmiş sistemlerle bile depremleri 15-20 saniyeden önce tahmin etmek imkansız. Depremler herhangi bir şekilde bir örüntüye de sahip değil, yani bu tür uyarılar tamamen safsata.
Şu an Balıkesir'de 6'dan büyük deprem olma ihtimali, geçen yıl herhangi bir günde olma ihtimali ile aynı mesela, yani şu son olan depremler bu ihtimali bile değiştirmiyor.

Neden sadece uzmanlardan Şener Üşümezsoy dinlenmeli ki? Sadece duymak istediklerinizi söylüyor diye başka uzmanların söylediklerini hiçe sayamayız ama bunların hepsinden önce olası depreme önlem almalıyız.

Rehberimi inceleyebilirsiniz; https://techolay.net/sosyal/konu/ol...lerde-meydana-gelen-deprem-siralamasi.154665/

Her uzmanın dediğini yaparsanız kafanız allak bullak olur; diğer uzmanların hepsi karışık şeyler söylüyor. Kimisi Marmara Denizi için 7 üzeri deprem bekliyorum diyor. Ama üşümezsoy diyor ki en rahat uyuyabileceğim nokta Marmara Denizi diyor. Çünkü 2060 senesine kadar diyor herhangi bir deprem beklemiyorum diyor. Küçük depremler olabilir bu 2.1/2.9 arası ama çok büyük bir deprem söz konusu değildir diyor.

Fakat tabii ki 2060 senesine kadar herhangi bir ilde büyük bir deprem olursa şayet İstanbul'da etkilenir. 1999 Gölcük depreminden sonra aradan seneler geçti. Balıkesir şu an tedirgin halde Üşümezsoy orası için 6.1 veya 6.7 arası deprem bekliyorum dedi. Dediği her şey çıkıyor o yüzden hep diyoruz dikkatli olmakta fayda var.

Günümüz teknolojisi ile Japonya'daki gelişmiş sistemlerle bile depremleri 15-20 saniyeden önce tahmin etmek imkansız. Depremler herhangi bir şekilde bir örüntüye de sahip değil, yani bu tür uyarılar tamamen safsata.
Şu an Balıkesir'de 6'dan büyük deprem olma ihtimali, geçen yıl herhangi bir günde olma ihtimali ile aynı mesela, yani şu son olan depremler bu ihtimali bile değiştirmiyor.
Onlar tahmin etse nolcak bişey olduğu yok adamlara

1762810494078.webp

Seviyorum bu sayfayı.