Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 15 Nisan 2025 #21 efebatiin dedi: Sorum başlıktaki gibi çevremdeki insanlar tıp diyor pek emin değilim. 4 yıllık kazanabileceğimi düşünmüyorum o yüzden 2 yıllık önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2 yıllık okuyacağına bence okuma ben okudum okumasaydım daha farklı mecralarda olurdum.
efebatiin dedi: Sorum başlıktaki gibi çevremdeki insanlar tıp diyor pek emin değilim. 4 yıllık kazanabileceğimi düşünmüyorum o yüzden 2 yıllık önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2 yıllık okuyacağına bence okuma ben okudum okumasaydım daha farklı mecralarda olurdum.
20511 Becerikli Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 144 Beğeniler -66 24 Nisan 2025 #22 Bilgisayar bölümlerinin önü tamamen kapalı. İşsizlik sorunu zirve yapmış durumda. Okunacak bölüm Elektronik olabilir sadece.
Bilgisayar bölümlerinin önü tamamen kapalı. İşsizlik sorunu zirve yapmış durumda. Okunacak bölüm Elektronik olabilir sadece.