Bilgisayar falan okuma en dusuk 88 puan oda şansa. Garanti atanma 91 puan ile oldu en son. Bilgisayar programciligi mezunu bir abin olarak atanmak icin lise seviyesinde git en dusuk memur ol. Lise seviyesinde de buro memurlari aliniyor ve puanlari 85 falan. Atanmadan universite okuma sakın ozellikle bilgisayar. Atanmak icin kolay bolumler; saglik, elektrik, itfaiye bildiklerim.
Tıbbi görüntüleme teknikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Röntgenci kısaca.
Ortaöğretimden atanmayı denemekte mantıklı fakat hem maaş farklılığı var hem de yapmak istemeye istemeye yapacağım işler muhtemel. Üniversite okuyup gerçekten yapılabilecek bir memurluk var ise onun için yorabilirim kendimi 2 veya 4 yıl.
Bilgisayar falan okuma, en düşük 88 puan, o da şansa. Garanti atanma 91 puan ile oldu en son. Bilgisayar programcılığı mezunu bir abin olarak atanmak için lise seviyesinde git, en düşük memur ol. Lise seviyesinde de büro memurları alınıyor ve puanları 85 falan. Atanmadan üniversite okuma sakın, özellikle bilgisayar. Atanmak için kolay bölümler; sağlık, elektrik, itfaiye bildiklerim.
2022'de üniversitedeyken KPSS girdim puanım düşük sayılabilir ama alım diğer bölümlere göre daha az 2023'de mezun oldum. (Çok sakat alımlar oldu ondan biraz ümidim düştü) Elektrik dememin sebebi sadece devlet adına değil belediyeler ve diğer kurumlarda da alım tarafında iş görecek seviyelerde oluyor.
Sizler ne iş yapıyorsunuz şu anda?