Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaşlar selam, ana önceliklerim Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği seçeneklerinden birini okumaktı ve öyle yapınca tercih listesini doldurmak için çok kötü seçeneklere inmem gerekiyor. İneceğim zaten mecburi ama çok fazla öyle yapmam gerekiyor. Alternatif bir bölüm arıyorum kendime ama bir türlü bulamıyorum. Elektrik-elektroniğe biraz yakınım, aynı zamanda Endüstri'ye ama bilmiyorum.

Bu dediğim 2 bölüm nasıldır sizce? Ekstradan ne olabilir? Sağlık bölümleri istemiyorum.

Arkadaşlar selam, ana önceliklerim bilgisayar ve yazılım mühendisliği seçeneklerinden birini okumaktı ve öyle yapınca tercih listesini doldurmak için çok kötü seçeneklere inmem gerekiyor. İneceğim zaten mecburi ama çok fazla öyle yapmam gerekiyor. Alternatif bir bölüm arıyorum kendime ama bir türlü bulamıyorum. Elektrik-elektroniğe biraz yakınım, aynı zamanda endüstri'ye ama bilmiyorum.

Bu dediğim 2 bölüm nasıldır sizce? Ekstradan ne olabilir? Sağlık bölümleri istemiyorum.

Yazılıma yakın kalmak istiyorsanız elektrik-elektronik, yönetim tarafı ağır bassın diyorsanız endüstri daha mantıklı. Bilişim sistemleri mühendisliğine de bakabilirsiniz.

Yazılıma yakın kalmak istiyorsanız elektrik-elektronik, yönetim tarafı ağır bassın diyorsanız endüstri daha mantıklı. Bilişim sistemleri mühendisliğine de bakabilirsiniz.
Onu zaten Mugla'da kendime garanti goruyordum fakat bu yil kontenjani 53'ten 32'ye dusuruldu. Sinirim bozuldu boyle bir kontenjan degisimi olur mu ya?

Onu zaten Muğla'da kendime garanti goruyordum fakat bu yil kontenjani 53'ten 32'ye dusuruldu. Sinirim bozuldu boyle bir kontenjan degisimi olur mu ya?

Maalesef olabiliyor hocam, 21 kişilik düşüş ciddi. Bu yıl sıralaması da beklenenden daha yukarı çekebilir, alternatifleri biraz geniş tutmak lazım.

Maalesef olabiliyor hocam, 21 kişilik düşüş ciddi. Bu yıl sıralaması da beklenenden daha yukarı çekebilir, alternatifleri biraz geniş tutmak lazım.
Gittikçe geriye çekiyor aslında bilgisayar bilimi bölümleri ama bu kontenjan düşüşünden ileri çekecek yüksek ihtimal.

Mühendislik haricinde de olur mu?
Yani ne mesela hocam, söylerseniz elbet düşünebilirim.