AR teknolojisine de okeyim. Gözlüğün arkasından kabloyla telefona bağlayabileceğim, istediğimde kablosuz olarak kullanabileceğim bir gözlük istiyorum fakat miyopum bu yüzden miyop ayarlı bir gözlük arıyorum, hala bulamadım.Onlar VR gözlüklerin sunduğu tam sanal gerçeklik deneyimini sağlamıyorlar. Ancak alacaksanız Ray-Ban Stories alabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000
Hocam bir bağlanmasına gerek yok diyorsunuz, bir bağlanması lazım diyorsunuz. Bir VR bir AR diyorsunuz. Size ne lazım açıkça söyler misiniz?AR teknolojisine de okeyim. Gözlüğün arkasından kabloyla telefona bağlayabileceğim, istediğimde kablosuz olarak kullanabileceğim bir gözlük istiyorum fakat miyopum bu yüzden miyop ayarlı bir gözlük arıyorum, hala bulamadım.
Bağlanmasına gerek yok derken şarjlı olmasına gerek yok demek istemiştim, yani sadece istediğim zaman telefona bağlayıp kullanabileceğim şekilde. VR veya AR teknolojisinin ikisine de okeyim ama tabii ki VR daha iyi olacaktır ve miyop ayarlı olmasını istiyorum.Hocam bir bağlanmasına gerek yok diyorsunuz, bir bağlanması lazım diyorsunuz. Bir VR bir AR diyorsunuz. Size ne lazım açıkça söyler misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Nreal Air’a bir bakın hocam.Bağlanmasına gerek yok derken şarjlı olmasına gerek yok demek istemiştim, yani sadece istediğim zaman telefona bağlayıp kullanabileceğim şekilde. VR veya AR teknolojisinin ikisine de okeyim ama tabii ki VR daha iyi olacaktır ve miyop ayarlı olmasını istiyorum.
Link atabilir misiniz hocam?
Nreal air Glasses Black AR VR Glasses Smart Glasses 2022 Ship From Japan | eBay
Manufacturer Nreal. Display Type LCD. Connection USB Type-C. Other Features Wireless, built-in microphone.
www.ebay.com
Eğer miyop ayarı varsa alacağım. Bir de yurt dışından 30€ sınırı yok mu hocam?![]()
Nreal air Glasses Black AR VR Glasses Smart Glasses 2022 Ship From Japan | eBay
Manufacturer Nreal. Display Type LCD. Connection USB Type-C. Other Features Wireless, built-in microphone.www.ebay.com
Bu aparat sayesinde miyop lens ekleyebiliyorsunuz: Xreal Air/ Air 2/ Air 2 pro Prescription LensesEğer miyop ayarı varsa alacağım. Bir de yurt dışından 30€ sınırı yok mu hocam?
30€ konusunu bilmiyorum hocam.
Sağ olun hocam.Bu aparat sayesinde miyop lens ekleyebiliyorsunuz: Xreal Air/ Air 2/ Air 2 pro Prescription Lenses
30€ konusunu bilmiyorum hocam.