YKS senesi ders çalışmak için 20-25 bin TL arası tablet alacağım. 1 sene sonra da belki film izlemek, oyun oynamak için kullanırım. Bilmiyorum ama genel olarak ders çalışmak için kullanacağım için şimdilik bu tabletleri buldum:
• iPad 11 (+kalem)
• S10 FE (S10 FE+ arasındaki fark nedir, yükseltilmeli mi?)
• Huawei MatePad modelleri.
• Lenovo Yoga Tab.
Aralarından hangisi daha iyi ya da başka daha iyi dediğiniz bir tablet var mıdır?
Soruyorum çünkü ekosistem tarafı uzun kullanımda fark oluşturuyor illa. Kim ne derse desin iki ayrı markadan tablet-telefon-kulaklık vb. kullanmak asla aynı deneyimi vermiyor. Sana normal şartlarda kesinlikle Samsung tablet al güncelleme ömrü konusunda, yanında gelen kaleminde ve devamında kalem ucu konusunda servis deneyiminde kafan rahat olsun derdim, ama diyorsan ki ben elma devam ederim ileride de, o zaman iPad al.
Soruyorum çünkü ekosistem tarafı uzun kullanımda fark oluşturuyor illa. Kim ne derse desin iki ayrı markadan tablet-telefon-kulaklık vb. kullanmak asla aynı deneyimi vermiyor. Sana normal şartlarda kesinlikle Samsung tablet al güncelleme ömrü konusunda, yanında gelen kaleminde ve devamında kalem ucu konusunda servis deneyiminde kafan rahat olsun derdim ama diyorsan ki ben elma devam ederim ileride de, o zaman iPad al.