Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000-25.000 TL
incii
Uzman
120 Hz olarak daha üstündekilerin fiyatı şişirilmiş.
i7-1255U olan modelini kullanıyorum. Kaliteli laptop. Yukarıda atılan Dell Vostro 3530'da alınabilir.
incii
Uzman
Bunu almanın bir esprisi yok ki, işlemci olarak attığımdan daha güçlü zaten.
i7-1255U olan modelini kullanıyorum. Kaliteli laptop. Yukarıda atılan Dell Vostro 3530'da alınabilir.
Blackraven
Üstün
Bunu almanın bir esprisi yok ki, işlemci olarak attığımdan daha güçlü zaten.
Huma alüminyum kasa iken Dell Vostro büyük ihtimalle sert plastiktir yani malzeme kalitesinde fark vardır ama ben de Vostro tercih ederdim orası ayrı.
i7-1255u olan modelini kullanıyorum. Kaliteli laptop. Yukarıda atılan Dell Vostro 3530'da alınabilir.
İşlemciden dolayı şarj süresinde azalma artma olabilir diye düşünüyorum sizin kaç saat gidiyor.
Normal olarak oyun oynanmadığında 6 saate yakın gidiyor. Pil tasarrufu modunda ise bu süre 9 saate kadar çıkabiliyor. "U" işlemciler fazla pil tüketmez genelde. Pilde oyun oynadığınızda ise 4 saat gidiyor.İşlemciden dolayı şarj süresinde azalma artma olabilir diye düşünüyorum sizin kaç saat gidiyor.
Normal olarak oyun oynanmadığında 6 saate yakın gidiyor. Pil tasarrufu modunda ise bu süre 9 saate kadar çıkabiliyor. "u" işlemciler fazla pil tüketmez genelde. Pilde oyun oynadığınızda ise 4 saat gidiyor.
Isınma, ses olayları nasıl ve aklımda ikinci el MacBook Air M1 almakta var ama 60Hz olayı beni sıkıntıya sokar mı diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz.
Çok fazla ısınmıyor. Sesi de çok fazla değil. Rahatsız etmeyecek türden. Fakat oyundayken bir süre sonra fanlar hızlanmaya başlıyor ses artabiliyor. Gene de dediğim gibi sesi rahatsız etmiyor.Isınma, ses olayları nasıl ve aklımda ikinci el MacBook Air M1 almakta var ama 60Hz olayı beni sıkıntıya sokar mı diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz.
Hertz olayına gelecek olursak 120'nin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Aklımda ikinci el MacBook Air M1 almakta var ama 60Hz olayı beni sıkıntıya sokar mı diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz ?Çok fazla ısınmıyor. Sesi de çok fazla değil. Rahatsız etmeyecek türden. Fakat oyundayken bir süre sonra fanlar hızlanmaya başlıyor ses artabiliyor. Gene de dediğim gibi sesi rahatsız etmiyor.
Hertz olayına gelecek olursak 120'nin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Excalibur G770 laptopun maksimum desteklediği RAM boyutu kaçtır?
- sametcolakoglu