Bütçe
30000 TL
Yer
İstanbul
Merhaba,

Eniştem Mali müşavir 30 bin TL'ye yakın bütçesi var ama illah 30 bin olmasına gerek yok altı olursa bizim için daha iyi olur. Oyun oynamayacak ama yeri geldi bir tarayıcı oyununda ya da YouTube'da video izlerken videoların kasmasını istemiyorum. Aynı zamanda ofis programlarınında donma kasmak görmek istemem. Çok dusuk de olsa bir ekran kartı olsun isterim, olmasa bile iyi bir sistem. NumLock tusları kesinlikle olsun ve tuşlarda RGB istemiyor ve 16 GB RAM olsun en az teşekkürler.

@Ruindry

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Eniştem Mali müşavir 30 bin TL'ye yakın bütçesi var ama illah 30 bin olmasına gerek yok altı olursa bizim için daha iyi olur. Oyun oynamayacak ama yeri geldi bir tarayıcı oyununda ya da YouTube'da video izlerken videoların kasmasını istemiyorum. Aynı zamanda ofis programlarınında donma kasmak görmek istemem. Çok dusuk de olsa bir ekran kartı olsun isterim, olmasa bile iyi bir sistem. NumLock tusları kesinlikle olsun ve tuşlarda RGB istemiyor ve 16 GB RAM olsun en az teşekkürler.

@Ruindry
@Simon

Oyunlar eğer çok ağır değilse daha uygun bütçede alınabilir İGPU'su iş görür. Ekstra kendiniz 8 veya 16 RAM eklerseniz.
Amazon'da taksitle uyguna geliyor.
İçinde ekran kartı olsun biraz ekstra bütçede derseniz A15 olabilir şarj süresi gayet iyi veriyor. RGB'sini kapatabilirsiniz. Ekstra RAM eklersiniz aldıktan sonra.

Oyunlar eğer çok ağır değilse daha uygun bütçede alınabilir IGPU'su iş görür. Ekstra kendiniz 8 veya 16 RAM eklerseniz.
Amazon'da taksitle uyguna geliyor.
İçinde ekran kartı olsun biraz ekstra bütçede derseniz A15 olabilir şarj süresi gayet iyi veriyor. RGB'sini kapatabilirsiniz. Ekstra RAM eklersiniz aldıktan sonra.

Yok hiç oyun oynamıyor en fazla bebelerine tarayıcıdan açar. Çok teşekkğr ederim cnm sağ ol.<3

Acer TravelMate P4'ler var aslinda cok iyi fiyata ama num tuslari yok. Bilemedim acikcasi. 20 bin liraya %100 sRGB ekran ve i7 13.nesil veriyor adamlar. Klavyeyle vs. kullanabilir mi?

Kendim de bakiyorum uzun suredir ve bundan daha mantikli bir sey bulamadim acikcasi. Lenovo ThinkPad'ler vs. var aslinda, cok saglam makineler ama ekranlari rezalet. Sahsen %45 NTSC ekran almak istemem.

Num tuslari, renk kalitesinden onemliyse (sonucta maliye isleri icin kullanilacak) asagidaki Lenovo is gorur. Aluminyum kasasi vs. var. Tam is canavari.

Acer de burada, dusunurseniz.

Ofis bilgisayarı denilen şey bana göre linkini bırakacağım üründür. Tuf A15 iyi duruyor ama pil ömrü uzun mu acaba? Bu tarz Gaming Laptopların pil ömrü genelde 3-6 saat arası oluyor.

8 GB olanı 26.500, 16 gb olanı 31.000 TL.

Ofis bilgisayarı denilen şey bana göre linkini bırakacağım üründür. Tuf A15 iyi duruyor ama pil ömrü uzun mu acaba? Bu tarz Gaming Laptopların pil ömrü genelde 3-6 saat arası oluyor.

8 GB olanı 26.500, 16 gb olanı 31.000 TL.

A15 baya iyi pil ömrü veriyor 8-10 saati çıkarabilir İGPU modunda.
Numlock yok aslında M1'de panel olarak iyi ama günlük iş için şahsen uygun değil. Yazılım veya ders, dizi film için daha uygundur.
Acer TravelMate P4'ler var aslinda cok iyi fiyata ama num tuslari yok. Bilemedim acikcasi. 20 bin liraya %100 sRGB ekran ve i7 13.nesil veriyor adamlar. Klavyeyle vs. kullanabilir mi?

Kendim de bakiyorum uzun suredir ve bundan daha mantikli bir sey bulamadim acikcasi. Lenovo ThinkPad'ler vs. var aslinda, cok saglam makineler ama ekranlari rezalet. Sahsen %45 NTSC ekran almak istemem.

Num tuslari, renk kalitesinden onemliyse (sonucta maliye isleri icin kullanilacak) asagidaki Lenovo is gorur. Aluminyum kasasi vs. var. Tam is canavari.

Acer de burada, dusunurseniz.

E16 26K edecek bir laptop değil sahsen etmez o fiyatları.
İ7 , i5 diye hitap etmek pek doğru değil aralarında o farka değecek bir işlemci farkı yok. Numlock şartı ile de pek mantıklı olmuyor.

i7, i5 diye hitap etmek pek doğru değil aralarında o farka değecek bir işlemci farkı yok.
Haklisin ama odak nokta o degil zaten:D 16 bin liraya asagidaki de var, RAM alip takarim derlerse fiyati efsane. Ha bir de num meselesi var.

E16 26K edecek bir laptop değil sahsen etmez o fiyatları.
Neye gore, kime gore acikcasi. Tamamen aluminyum kasa olmasi lazim. Num tuslari da var. Ince, hafif. Tam is icin bilgisayar. 26 bine aluminyum kasa bulmak bile basli basina zor. Bu Lenovo'yu top gibi sektir yine pasa pasa calisir. Sahsen sorsalar 5 bin liraya kasayi aluminyum yapalim mi diye dusunmedem yap derim ben.