Detaylar
Kim cevapladı?Eğer lokal teknik ekip gibi bir ekip bakıyorsa yandık.
Th3RealKayseriLee 65
Üstün
Etme hoca daha yeni geçtik.(!)
yusufumm07 65
Üstün
Bu internet sağlayıcıları neden çöküyor ki?
Tantalis 14
Başarılı
Ekipleri tamamen yazı tura mantığı. Sorunun bilen birine denk gelmesi işi hep çok hızlandırıyordu ama diğer türlü vay halime…Eğer lokal teknik ekip gibi bir ekip bakıyorsa yandık.
Bu seferki saldırı olabilir ancak zaman zaman güncelleme yaparken hata kaynaklı da olabiliyor. Umarım çabuk toplarlanır. Çalışamaz olduk maalesef.
Arantheim 65
Başarılı
2021 yılında da gece yarısında TR geneli nde kesinti olmuştu. Sunuculardan kaynaklı ana hatta sorun oluştu demişlerdi ve 40 dk'da sonra yedek sunucuya geçip çözmüşlerdi. Yine benzer bir sorun oldu sanırım ama bu sefer uzun sürdü çözmeleri. Bakalım bekleyip göreceğiz ama bu normal bir kesinti değil; umarım müşterileri memnun edecek adımlar atarlar sonrasında...
Şu an ben de modem hız ile buluşuyor, IP alıyor ama internete bağlanamıyor, DNS kaynaklı soruna dönüştü şu an durum.
Ve an itibari ile Google giriyor, diğer siteler hâlâ erişilebilir değil. Yavaş yavaş düzeliyor.
Şu an ben de modem hız ile buluşuyor, IP alıyor ama internete bağlanamıyor, DNS kaynaklı soruna dönüştü şu an durum.
Ve an itibari ile Google giriyor, diğer siteler hâlâ erişilebilir değil. Yavaş yavaş düzeliyor.
Arantheim 65
Başarılı
Evet şu anda bilgisayardan yazıyorum, internet gelmiş durumda ve tam erişim sağlanmış.