Bütçe
20000-30000

DenizBuraKK

Başarılı
Merhaba, önümüzdeki birkaç ay içerisinde yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Aradığım özellikler ise kamerasının iyi olması ve bu kaliteli kamera ile 1-2 saat çekim yapabilecek kadar hafızası olması. Markası pek de önemli değil fakat Çinli markalar tercihim değil, yani Çin markalarını önermezseniz sevinirim. Bütçe yok sayılır ama iPhone 15, S23 Ultra gibi son seviye telefonları almak istemiyorum zaten sadece bir telefona 100.000 TL vermem. 20.000-30.000 TL civarında bir telefon istiyorum. Yardımcı olacak kişilere teşekkürler. (Yeni modeller daha iyi olacaktır.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt disindan alma gibi bir imkan varsa Xperia 5 V onerebilirim, 789 dolar gozukuyor Amazon uzerinde 256/8 surumu icin. Kayit ucreti icin yeterince butce kaliyor sanirsam.

Bende Galaxy S modellerini düşünüyorum ama mesela S22 20 bin civarında S23 ise 30 bin TL bu ikisinin arasındaki fiyat farkına değecek neler var ya da S22 Ultra mı S23 mü? Telefonlar konusunda pek bilgim yok bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Yani F/P açısından en iyisini almak isterim.

Bende Galaxy S modellerini düşünüyorum ama mesela S22 20 bin civarında S23 ise 30 bin TL bu ikisinin arasındaki fiyat farkına değecek neler var ya da S22 Ultra mı S23 mü? Telefonlar konusunda pek bilgim yok bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Yani F/P açısından en iyisini almak isterim.
S22 bataryası kötü ama kamerası iyi. Ben s23'u tavsiye ediyorum.