Bütçe
20.000-45.000 TL
Makaleler
20
Yer
Rockport City
Şöyle güçlü bir laptopum olsun istiyorum ancak dışarıda da prize bağlı kalmak istemiyorum.

Prizdeyken maksimum güçte, pildeyken minimum güçte çalışarak enerjiden tasarruf etmesi için gerekli bir ayar vs. var mıdır?

Öneriniz var mı, performansını ve kullanım süresini beğendiğiniz modeller?

20-45 bin arası diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam MacBook'ları çok seviyorum ancak oyun konusu kafamı kurcalıyor biraz.

Performansı aman aman yüksek olmasa da olur, şu anda R5 2600x ve Rx570 sistemim var bunun performansının altında olmasın benim için gayet yeterli. Uzun kullanım önemli biraz.

Birinden vazgeçeceksin o zaman. Pil ömrü ya da oyun performansı. Pil ömrü konusunda kimse MacBook'u geçemez.
Hocam prizdeyken tam güçte çalışıp prizden çıkarınca harici GPU birimini devre dışı bıraksam ve ekran yenileme hızını 60Hz'e alsam sizce etkisi olabilir mi?

Pil ömrü konusunda kimse MacBook'u geçemez.
O yüzden MacBook'u seviyorum, ancak oyun konusu biraz kafa kurcalıyor :D

Hocam prizdeyken tam güçte çalışıp prizden çıkarınca harici GPU birimini devre dışı bıraksam ve ekran yenileme hızını 60Hz'e alsam sizce etkisi olabilir mi?
Olur tabii. Ancak büyük beklentilere girmemek lazım.
O yüzden MacBook'u seviyorum, ancak oyun konusu biraz kafa kurcalıyor :D
Elden Ring ve Cyberpunk 2077 performansı iyi diye hatırlıyorum M4'ün.

Olur tabii. Ancak büyük beklentilere girmemek lazım.

Elden Ring ve Cyberpunk 2077 performansı iyi diye hatırlıyorum M4'ün.
Air olmaz. Fansız olduğundan çok ısınır, FPS çok fark ediyor. Hatta termal pad alıp bütün koyanlar vardı YouTube'da. Oyun için Mac düşünülüyorsa RAM de en kötü 48 GB olmalı.

Air olmaz. Fansız olduğundan çok ısınır, FPS çok fark ediyor. Hatta termal pad alıp bütün koyanlar vardı YouTube'da. Oyun için Mac düşünülüyorsa RAM de en kötü 48 GB olmalı.
Doğru ya. Air'lerde fan yoktu. @THE KEROXEA ikinci el Pro serisine bakabilirsin ya da gaming laptoplara. Air'ler throttle da oluyordu sanırım yük altında.