Bütçe
15.000-20.000 TL

yusakaraa

Uzman
Yer
Sakarya
Selam arkadaşlar Beyaz renk Klavye ve Fare önerisine ihtiyacım var.

Beyaz olmalı, bilindik ve kendini kanıtlamış bir marka olmalı (Asus, Logitech, Razer, Steelseries vb. gibi). Mouse kesinlikle kablosuz olmalı, klavye kablolu veya kablosuz olabilir.

Klavye numpad'li olmalı, sıkıştırılmış sanırım 96 diye geçen tiplerden olursa daha hoş, şimdilik kendimce gözüme kestirdiğim model;

Mouse olarak aklımdaki modeller;
Razer Viper V3 Pro
Logitech g pro x superlight 2

Başka önerileriniz ve tavsiyeleriniz varsa duymaktan memnuniyet duyarım.

Selam arkadaşlar Beyaz renk Klavye ve Fare önerisine ihtiyacım var.

Beyaz olmalı, bilindik ve kendini kanıtlamış bir marka olmalı (Asus, Logitech, Razer, Steelseries vb. gibi). Mouse kesinlikle kablosuz olmalı, klavye kablolu veya kablosuz olabilir.

Klavye numpad'li olmalı, sıkıştırılmış sanırım 96 diye geçen tiplerden olursa daha hoş, şimdilik kendimce gözüme kestirdiğim model;

Mouse olarak aklımdaki modeller;
Razer Viper V3 Pro
Logitech g pro x superlight 2

Başka önerileriniz ve tavsiyeleriniz varsa duymaktan memnuniyet duyarım.
İstekleriniz doğrultusunda mouse GPXS2. Benim önerim Pwnage, WL veya Final.

Klavye olarak ATK RS7, Wooting bakılabilir.

Mouse olarak Viper V3 Pro daha üstün Superlight 2'den. Malzeme kalitesi ve coating olarak. Bütçeniz varken de ben onu öneririm.

does-viper-v3-pro-have-yellowing-issue-v0-5zuzhkn0poie1.webp

Şu resim özetler bence.

Mouse olarak Viper V3 Pro daha üstün Superlight 2'den. Malzeme kalitesi ve coating olarak. Bütçeniz varken de ben onu öneririm.

Eki Görüntüle 198503

Şu resim özetler bence.
En çok korktuğum olay hocam sararma, solma.
Bu attığınız görseldeki senaryo tam olarak nasıl? Sağdaki Logitech mouse kaç yıllık ve ne kadardır kullanımda ve soldaki Razer kaç yıllık ve ne kadardır kullanımda?

En çok korktuğum olay hocam sararma, solma.
Bu attığınız görseldeki senaryo tam olarak nasıl? Sağdaki Logitech mouse kaç yıllık ve ne kadardır kullanımda ve soldaki Razer kaç yıllık ve ne kadardır kullanımda?
Superlight 2'de coating sorunu tekrar gündeme geldi. İlk başta düzeldi gibi oldu sonradan tekrar baş gösterdi her kullanıcıda. 1 ayda da sararabiliyor, 1 haftada da. 5 ayda da. Ama sararıyor yani.

dex-after-8-days-what-happened-with-logitechs-coating-v0-hwhnkybnknee1.webp

8 günlük Dex'in harabesi çıkmış mesela.

images (45).webp

Parmaklarinizin değdiği yerler sararıyor genelde.

not-good-coating-on-g-pro-x-superlight-v0-kcc5logodt8a1.webp

Sadece sararma değil boya atması da oluyor.

Superlight 2'de coating sorunu tekrar gündeme geldi. İlk başta düzeldi gibi oldu sonradan tekrar baş gösterdi her kullanıcıda. 1 ayda da sararabiliyor, 1 haftada da. 5 ayda da. Ama sararıyor yani.

Eki Görüntüle 198504

8 günlük Dex'in harabesi çıkmış mesela.

Eki Görüntüle 198505

Parmaklarinizin değdiği yerler sararıyor genelde.

Eki Görüntüle 198506

Sadece sararma değil boya atması da oluyor.
G305 G102 gibi modellerde bunun olduğunu biliyordum ama en üst seviye modelinde de beklemezdim soğudum şuan açıkçası.
Peki Razer Viper V3 Pro'da benzer bir durum olmadığından emin miyiz peki hocam.