Merhaba, beyaz setup kuracağım fakat beyazını bulamadım. Şu an bu iki model aynı fiyatta veya aynı bütçede alternatif var ise önerebilirsiniz. Sizce hangisi tercih edilebilir?
Ben yaşamadım. Çoğu zaman üç fanlı diye daha iyi bir soğutma olduğu anlamına gelmiyor. Fan büyüklüklüğü ile alakalı ve tabii ki soğutma bloğunun kalitesi. 15 dakikalık stress testinde 53 derecede geziyor boşta ise 30 derece.(ekran kartının fanları çalışmıyor ancak kasa full speed onu eklemeyi unutmuşum ama boşta en fazla 40'tır üstünü görmemiştir.)
Ben yaşamadım. Çoğu zaman üç fanlı diye daha iyi bir soğutma olduğu anlamına gelmiyor. Fan büyüklüklüğü ile alakalı ve tabii ki soğutma bloğunun kalitesi. 15 dakikalık stress testinde 53 derecede geziyor boşta ise 30 derece.(ekran kartının fanları çalışmıyor ancak kasa Full Speed onu eklemeyi unutmuşum ama boşta en fazla 40'tır üstünü görmemiştir.)
Anladım peki Amazon olduğu için iade konusunda sorun yaşamam eksiksz yolladığım takdirde ama bunun dışında hocam size bir sorum daha var ben şimdi 3 fanlı siyah model alsam mesela şunlardan hangisi alınır?
128-bit olması sadece 4K oyunculukta seni kısıtlar ama bu kart zaten 2K odaklı. Bellek sorunu dediğiniz şeyin bu olduğunu düşünüyorum zaten kartlar 16GB. Arasından soğutma odaklı Gigabytei daha yüksek overclock için XFX olanları seçerdim. Ancak zaten overclock ihtiyacınız olmadığını düşündüğümden Gigabyte.
Arasından soğutma odaklı Gigabytei daha yüksek overclock için XFX olanları seçerdim. Ancak zaten overclock ihtiyacınız olmadığını düşündüğümden Gigabyte.
@LH44 hocam merhaba mevcutta bir anakartım var ve servis ısrarla iade kabul etmiyor bu sebeple siyah Setup'a geçebilirim siyah setup için PttAVM üzerinden 18000'e Sapphire mi almak daha mantıklı yoksa alternatif sitelerde minimum 24.000'den başlayan XFX gaming OC modeli 21.000'e almak mı daha mantıklı olur.