@LH44 hocam merhaba mevcutta bir anakartım var ve servis ısrarla iade kabul etmiyor bu sebeple siyah Setup'a geçebilirim siyah setup için PttAVM üzerinden 18000'e Sapphire mi almak daha mantıklı yoksa alternatif sitelerde minimum 24.000'den başlayan XFX gaming OC modeli 21.000'e almak mı daha mantıklı olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
@LH44
Evet hangisi mantıklı hocam onu sordum sapphire coil whine sorunu çok mu popüler PttAVM de 18000 bu arada.
PttAVM'nin satıcısı hakkında bilgim yok. Biraz daha fazla verip İncehesap üzerinden almak daha mantıklı.
Pulse'nin kalite kontrolü şu an, ilk haline göre daha iyi.
Şahsen ucuza kaçıp Pulse alırdım. CW sorunu şansa da bakıyor sonuçta.
348375
Becerikli
PttAVM'nin satıcısı hakkında bilgim yok. Biraz daha fazla verip İncehesap üzerinden almak daha mantıklı.
Pulse'nin kalite kontrolü şu an, ilk haline göre daha iyi.
Şahsen ucuza kaçıp Pulse alırdım. Cw sorunu şansa da bakıyor sonuçta.
Ben İncehesap'tan bedavaya bir şey bile almam Amazon'dan alsam zaten coil whine aşırı çıkarsa değişim talep ederim İncehesap kendi sorunlu yolladıkları anakart için ücret istedi benden 1 haftadır bekliyorum ama dediğibiz gibi Pulse alacağım sanırım şu an elimde RTX3050 var satılmasını bekliyorum.
@LH44 https://www.incehesap.com/asus-dual...-128bit-dx12-gaming-ekran-karti-fiyati-81698/ nasıl?
8gb'mış...
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-