Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
iPad 11. nesil bence daha mantıklı. iPad'ler kolay kolay eskimiyor ve iPadOS kalitesi bir başka.
Teşekkür ederim, ben de öyle düşünüyordum ama yine de bir sorayım dedim.
Uygulamalarin bellek kullanimi arttigi su yillarda uzun omurlu olacagini sanmiyorum bunun.Teşekkür ederim, ben de öyle düşünüyordum ama yine de bir sorayım dedim.
Uygulamalarin bellek kullanimi arttigi su yillarda uzun omurlu olacagini sanmiyorum bunun.
Önerebileceğiniz tabletler var mı?
Amacın içerik tüketmek vs. ise bence Xiaomi daha iyi, hatta bu amaç olduğuna kesinsek farklı tabletler de önerebilirim.
iPad'in ekranı o fiyata müthiş vasat. 60Hz, parlaklığı gün ışığında görülmeyecek kadar düşük, en boy oranı iyi değil. Fiyatı da fazla ayrıca şuan. 15.500 bandına satılıyordu 3-4 gün önce.
Kalemle bir seyler yapacaksan zaten ikisi de degil, Apple'a bir de kalem alman lazim 3.5'a. Manyetik sarj yok, basinc sensoru yok USB-C kalemde.
iPad'in ekranı o fiyata müthiş vasat. 60Hz, parlaklığı gün ışığında görülmeyecek kadar düşük, en boy oranı iyi değil. Fiyatı da fazla ayrıca şuan. 15.500 bandına satılıyordu 3-4 gün önce.
Kalemle bir seyler yapacaksan zaten ikisi de degil, Apple'a bir de kalem alman lazim 3.5'a. Manyetik sarj yok, basinc sensoru yok USB-C kalemde.
Amacın içerik tüketmek vs. ise bence Xiaomi daha iyi, hatta bu amaç olduğuna kesinsek farklı tabletler de önerebilirim.
IPad'in ekranı o fiyata müthiş vasat. 60Hz, parlaklığı gün ışığında görülmeyecek kadar düşük, en boy oranı iyi değil. Fiyatı da fazla ayrıca şu an. 15.500 bandına satılıyordu 3-4 gün önce.
Kalemle bir seyler yapacaksan zaten ikisi de degil, Apple'a bir de kalem alman lazim 3.5'a. Manyetik şarj yok, basinc sensoru yok USB-C kalemde.
İçerik üretiyorum ara sıra oyun ve ders çalışmak için bir tablete ihtiyacım var
iPad'in kalemine o parayi veririm diyorsan ne ala fakat Xiaomi'nin kalemi ulkede bulunamiyor maalesef.İçerik üretiyorum ara sıra oyun ve ders çalışmak için bir tablete ihtiyacım var
S10 FE'ye de bir bak derim, 800 nit peak parlakligi var gayet tatli. Kutudan kalem de cikiyor ve kalemde basinc + egim sensoru var, kalem sarjsiz calisiyor ayriyeten. 7 yil guncelleme sozu var.
Ana is oyunsa tabii bence de direkt iPad alip gecin SoC sebebiyle ama kalem alacaksaniz o kombonun o parayi hak ettigini dusunmuyorum.
IPad'in kalemine o parayi veririm diyorsan ne ala fakat Xiaomi'nin kalemi ulkede bulunamiyor maalesef.
S10 FE'ye de bir bak derim, 800 nit peak parlakligi var gayet tatli. Kutudan kalem de cikiyor ve kalemde basinc + egim sensoru var, kalem sarjsiz calisiyor ayrıyeten. 7 yil guncelleme sozu var.
Ana is oyunsa tabii bence de direkt iPad alip gecin SoC sebebiyle ama kalem alacaksaniz o kombonun o parayi hak ettigini dusunmuyorum.
Teşekkürler
Telefonunuz nedir? Ekosistem içinde soruyorum.Tablet alacağım, bütçem maksimum 20.000 TL. iPad 11. nesil mi yoksa Xiaomi Pad 7 mi alsam, karar veremedim. Başka tablet tavsiyesi de alabilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-