Bütçe
20.000 TL

emirhans736

Çalışkan
Şu an Samsung S20 kullanıyorum, yaklaşık 7 saat ekran süresi alıyorum. Sadece sosyal medya, (arada FIFA) full 120Hz ile ama kamera benim için önemli ve S20 One UI 7 almıyor, benim için bir eksiklik. Sizce Samsung S22 alınır mı? Batarya ve ısınma sorunu üzer mi? Bütçe 20.000 TL.

Şu an Samsung S20 kullanıyorum, yaklaşık 7 saat ekran süresi alıyorum. Sadece sosyal medya, (arada FIFA) full 120Hz ile ama kamera benim için önemli ve S20 One UI 7 almıyor, benim için bir eksiklik. Sizce Samsung S22 alınır mı? Batarya ve ısınma sorunu üzer mi? Bütçe 20.000 TL.
S22 değil ama S23 alınabilir hala cayır cayır çalışan güzel bir telefon. Ayrıca arada bulunan fiyat farkı değer. Galaxy S22 ile S23 arasındaki fark temelde işlemci, batarya ve yazılım desteğinde ortaya çıkıyor, S23 daha güçlü Snapdragon 8 gen 2 işlemcisiyle daha serin ve stabil çalışıyor, oyunlarda ve günlük kullanımda belirgin şekilde daha akıcı, bataryası biraz daha büyük olduğu için günü daha rahat çıkarıyor ve ekran parlaklığı da daha yüksek. Kamera tarafında fark çok büyük olmasa da S23 özellikle gece çekimlerinde, video tarafında ve ön kamerada biraz daha iyi. Yazılım güncellemelerini de S22'den daha uzun süre alacak. Eğer bütçe sıkıntı değilse S23 uzun vadede daha mantıklı ama fiyat farkını göze almazsan S22 de hâlâ güçlü ve tatmin edici bir cihaz gibi duruyor.

20k bütçede 2.elde daha iyi cihazlar alırdım. S22 bende var batarya anca Wi-Fi ile günü çıkarıyor. Kamerası iyi ama dediğim gibi daha iyisini bulursun. Batarya üzdü ama çok da ısınmıyor.
Sıfır olarak Honor 400/a56 alabilirsin daha kötü kameraları işlemcileri var ama daha yeni cihaz daha iyi batarya ve ekran.

20k bütçede 2.elde daha iyi cihazlar alırdım. S22 bende var batarya anca Wi-Fi ile günü çıkarıyor. Kamerası iyi ama dediğim gibi daha iyisini bulursun. Batarya üzdü ama çok da ısınmıyor.
Sıfır olarak Honor 400/a56 alabilirsin daha kötü kameraları işlemcileri var ama daha yeni cihaz daha iyi batarya ve ekran.

One UI veya iOS disinda bir yazılım kullanmak istemiyorum su an hocam ya teşekkür ederim.

S22 alma ısınma problemi var S20'yi mumla ararsın. Biraz daha çıkıp S24 FE bak derim.

Onun da tasarımı taş gibi hem kalın hem büyük yoksa özellik bakımından en alınabilir F/P Samsung bence katılıyorum.

S22 tasarım olarak güzel ve kamera tarafında başarılı bir cihaz ama işlemcisi verimsiz. :)
İkinci el S23, 23 Plus veya bütçe aşarsan S24 bak. Bütçe dâhilinde Honor 400 tercih edilebilir.