1 18034 Becerikli Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 589 Çözümler 1 Beğeniler 275 13 Eylül 2025 #11 Mantıklı.
Arlecchino Başarılı Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 6 Beğeniler 1.230 13 Eylül 2025 #12 CRT_User dedi: Tek eksisi mat kaplama olması onu da çıkartarak çözdük onun dışında 6 aydır kullanıyorum %100 parlaklıkta aktif henüz burn-in olmadı. Kalibresini yaptım renk canlılığı vs harika hiçbir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Kaplamayı çıkartmak sizce mantıklı mı? Konuya gelince G6 20k bütçede alınır başka alternatif yok zaten.
CRT_User dedi: Tek eksisi mat kaplama olması onu da çıkartarak çözdük onun dışında 6 aydır kullanıyorum %100 parlaklıkta aktif henüz burn-in olmadı. Kalibresini yaptım renk canlılığı vs harika hiçbir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Kaplamayı çıkartmak sizce mantıklı mı? Konuya gelince G6 20k bütçede alınır başka alternatif yok zaten.
CRT_User Yetkin Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 759 Çözümler 5 Beğeniler 691 13 Eylül 2025 #13 Arlecchino dedi: Kaplamayı çıkartmak sizce mantıklı mı? Konuya gelince G6 20k bütçede alınır başka alternatif yok zaten. Genişletmek için tıkla... Evet mat kaplamayı çıkardıktan sonra ekran canlılığı farklı bir level oldu.
Arlecchino dedi: Kaplamayı çıkartmak sizce mantıklı mı? Konuya gelince G6 20k bütçede alınır başka alternatif yok zaten. Genişletmek için tıkla... Evet mat kaplamayı çıkardıktan sonra ekran canlılığı farklı bir level oldu.
KS KS M markowic Çalışkan Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 2 14 Eylül 2025 #14 winterious dedi: Hocam ben de Samsung'un öğrenci indirimleri muhabbetini bekliyordum da sitesinde göremedim siz nereden buldunuz o fiyata? Genişletmek için tıkla... Öğrenci indirimi nedir hocam bilmiyorum çalıştığım şirketin anlaşması gereği kurumsal mağazada fiyat bu şekilde 32’ G8 G81SF 4k siparişi verildi, yardımcı olan herkese teşekkürler. 30K’ya böyle bir seçenek başka da yok zaten. Son düzenleme: 15 Eylül 2025
winterious dedi: Hocam ben de Samsung'un öğrenci indirimleri muhabbetini bekliyordum da sitesinde göremedim siz nereden buldunuz o fiyata? Genişletmek için tıkla... Öğrenci indirimi nedir hocam bilmiyorum çalıştığım şirketin anlaşması gereği kurumsal mağazada fiyat bu şekilde 32’ G8 G81SF 4k siparişi verildi, yardımcı olan herkese teşekkürler. 30K’ya böyle bir seçenek başka da yok zaten.