Bütçe
20000 TL
Piyasada Samsung Apple Redmi Lenovo Casper Honor Huawei TCL gibi markalarda var onlar nasıl?

İpadlere gerek yok. En ucuz OLED ekranlı tablet istersen Casper Tab H10 var öneririm. Samsung'u söyledim zaten. Redmi değil de Xiaomi pad 7 önerdim alabileceğin iyi modeldir. Lenovo senin kullanımına göre gerek yok. Honor da güzel pad V9 önerdim zaten. Huawei ise uygun fiyatlı serisi MatePad 11.5 güzel. TCL tamamen boş alınmaz.

İpadlere gerek yok. En ucuz OLED ekranlı tablet istersen Casper Tab H10 var öneririm. Samsung'u söyledim zaten. Redmi değil de Xiaomi pad 7 önerdim alabileceğin iyi modeldir. Lenovo senin kullanımına göre gerek yok. Honor da güzel pad V9 önerdim zaten. Huawei ise uygun fiyatlı serisi MatePad 11.5 güzel. TCL tamamen boş alınmaz.

Casper çok kalitesiz diyorlarlar her üründe TLC neden kötü?

Bu tableti öneririm.

Hayır pad V9 daha iyi olur.
Ama 20knın biraz üstüne çıkarsan Tab S9 öneririm. Telefonun Samsung ise Tab S10 FE o zaman düşünebilirsin.

Hocam kalem odaklı düşündüğümüzde V9 nasıl peki? S10 FE ile kıyaslarsak kalemde Samsung diye S10 FE daha iyidir diye düşünüyorum sizin düşünceniz nedir? Ayrıca bu V9 neden sürekli satıştan kalkıyor 😩