20.000 TL laptop tavsiyesi

Bütçe
20.000
Attığım hiçbir modelde böyle bir sorun olmaz. Celeron değil hiçbiri.
14 inç küçük geleceği için bir tanesini eledim toplam 4 model kaldı elimizde.

hangilerini almalıyım?

İlkini kesin al. En güçlüsü o. Birde 3. Attığın Acer'in fiyatı iyi onu alırdım ben.

@thesnakeee Her iki laptop için de bütçeyi toplam 26.000 TL'ye esnetme şansınız varsa bu modelden 2 tane alıp geçebilirsiniz, memnun eder ve uzun vadede işinizi görür.

Eğer maksimum 20.000 TL'de kalacaksak bu modelden 2 tane alabilirsiniz. En azından depolama 512 ve açıklamaya göre ekranı IPS.

merhaba, bütçeyi maalesef esnetemiyorum o yüzden ikinci linkteki daha mantıklı geldi.

fakat 512 gb olması gibi bir takıntım yok 256 gb'da olur.

@Simon ve @Lee Yubin arkadaşlarımın tavsiyeleri ile yolladıkları şu bilgisayarlar için ne düşünüyorsunuz? yine de sizin dediğinize mi yönelmeliyim?

N305'i önermiyorum.

7520U'ya ziyade i3-1215U işlemci daha güçlü. Bu yüzden bu işlemcili modeli öneririm. Depolama takıntınız yok ama 256 yerine aynı fiyata 512 almak daha mantıklı olur.

N305'i önermiyorum.

7520U'ya ziyade i3-1215U işlemci daha güçlü. Bu yüzden bu işlemcili modeli öneririm. Depolama takıntınız yok ama 256 yerine aynı fiyata 512 almak daha mantıklı olur.
çok teşekkür ederim o zaman Asus Expertbook olandan 2 tane alayım. Belki zorlayabilirsem attığınız linklerden birer tane alıp 23 bin tl'ye kapatabilirim.

çok teşekkür ederim o zaman Asus Expertbook olandan 2 tane alayım. Belki zorlayabilirsem attığınız linklerden birer tane alıp 23 bin tl'ye kapatabilirim.
Rica ederim. Zorlarsanız 12450H işlemcili Acer'i alın ama zorlayamazsanız da problem yok. Diğer attığım da işinizi görecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…