Bütçe
20.000
Attığım hiçbir modelde böyle bir sorun olmaz. Celeron değil hiçbiri.
14 inç küçük geleceği için bir tanesini eledim toplam 4 model kaldı elimizde.

hangilerini almalıyım?

14 inç küçük geleceği için bir tanesini eledim toplam 4 model kaldı elimizde.

hangilerini almalıyım?

İlkini kesin al. En güçlüsü o. Birde 3. Attığın Acer'in fiyatı iyi onu alırdım ben.

@thesnakeee Her iki laptop için de bütçeyi toplam 26.000 TL'ye esnetme şansınız varsa bu modelden 2 tane alıp geçebilirsiniz, memnun eder ve uzun vadede işinizi görür.

Eğer maksimum 20.000 TL'de kalacaksak bu modelden 2 tane alabilirsiniz. En azından depolama 512 ve açıklamaya göre ekranı IPS.

@thesnakeee Her iki laptop için de bütçeyi toplam 26.000 TL'ye esnetme şansınız varsa bu modelden 2 tane alıp geçebilirsiniz, memnun eder ve uzun vadede işinizi görür.

Eğer maksimum 20.000 TL'de kalacaksak bu modelden 2 tane alabilirsiniz. En azından depolama 512 ve açıklamaya göre ekranı IPS.

merhaba, bütçeyi maalesef esnetemiyorum o yüzden ikinci linkteki daha mantıklı geldi.

fakat 512 gb olması gibi bir takıntım yok 256 gb'da olur.

@Simon ve @Lee Yubin arkadaşlarımın tavsiyeleri ile yolladıkları şu bilgisayarlar için ne düşünüyorsunuz? yine de sizin dediğinize mi yönelmeliyim?

N305'i önermiyorum.

7520U'ya ziyade i3-1215U işlemci daha güçlü. Bu yüzden bu işlemcili modeli öneririm. Depolama takıntınız yok ama 256 yerine aynı fiyata 512 almak daha mantıklı olur.

N305'i önermiyorum.

7520U'ya ziyade i3-1215U işlemci daha güçlü. Bu yüzden bu işlemcili modeli öneririm. Depolama takıntınız yok ama 256 yerine aynı fiyata 512 almak daha mantıklı olur.
çok teşekkür ederim o zaman Asus Expertbook olandan 2 tane alayım. Belki zorlayabilirsem attığınız linklerden birer tane alıp 23 bin tl'ye kapatabilirim.

çok teşekkür ederim o zaman Asus Expertbook olandan 2 tane alayım. Belki zorlayabilirsem attığınız linklerden birer tane alıp 23 bin tl'ye kapatabilirim.
Rica ederim. Zorlarsanız 12450H işlemcili Acer'i alın ama zorlayamazsanız da problem yok. Diğer attığım da işinizi görecektir.