Bütçe
20000
Uzun süreli kullanım yapacağım minimum 3-4 sene kullanacağım ve günlük 6-7 saat ekran kullanımı yapacağım. S23 FE'ye zorlamayı denerim.

S24+ seviyesinde sensör kullanıyor kamera açısından. Fiyatına göre güvenilir cihaz.
Kamera çok değil de benim için performans ve pil önemli, yarı yolda bırakmaması lazım günlük kullanımda.

@pawEn Ben alt ve üst alternatifleri sunarım. Gerisi konu sahibine kalmış bir durum. A54 her ne kadar bir s serisi etmese de güzel bir cihaz.
Tabikide ama 3 telefon önermişsiniz, kendi tercihinizi de belirtseydiniz tadından yenmezdi. Bilmeyen birisi S23FE ile A54 arasındaki farkı nerden bilecek veya neye göre seçecek?

S22 önermem pili zayıf. FE üstüne ekleyeceğiniz her kuruşa değer harika seçim olur.

@pawEn Bilmeyen birisi bile aradaki farka bir şeyin neden olacağını idrak edebilir sonuçta. Bütçeyi zorlamak istemezse ve pil önemliyse diye önerdim.
@xwa S22 pil konusunda üzecektir. Günde 3 defa şarj ettiğini söyleyenler bile duymuştum.
O abartı en fazla 2.

Uzun süreli kullanım yapacağım minimum 3-4 sene kullanacağım ve günlük 6-7 saat ekran kullanımı yapacağım. S23 FE'ye zorlamayı denerim.

Kamera çok değil de benim için performans ve pil önemli, yarı yolda bırakmaması lazım günlük kullanımda.
Ben de bir telefonu minimum 3-4 sene kullanırım, profesyonel aynasız makineleri uzun süre kullanmış birisi olarak da telefon kameraları zaten beni asla tatmin etmez :)

O yüzden ben de dedim ki, kameralar zaten klasik aynı, S22 pili de pek güzel anlatılan bir pil değil madem gidip hem daha yeni hem de daha güncel ve batarya açısından daha tatmin edici S23 FE'yi alayım. Tercihimden memnunum, 1 ay oldu. Geçenlerde 3-4 saate düşmüştü pil sürem ama şu an genel kullanımda gayet iyi idare ediyor.

Biraz birikmişim var, ailemden biraz para alıp 1-2 ay sonra yeni telefon almayı düşünüyorum, mümkünse Vodafone üzerinden minimum 90 Hz bir telefon önerisi yapabilirseniz çok sevinirim. Telefon konusunda pek bilgili değilim. (Samsung dışı önermezseniz sevinirim.)
Ben de aynı fiyatlara telefon bakıyordum bir ara S22 ve S23 Fe olabilir.