Normalde olması lazım millette olan şey sende nasıl olmuyor onu anlamadım ve Realtek chipsetli UE300 o chipsete göre çok daha iyi ve stabil istersen OpenWrt 25.12 RC4 sürümünü kur o direk bu adaptörlerle uyumlu olacak şekilde geliyor.
Normalde olması lazım millette olan şey sende nasıl olmuyor onu anlamadım ve Realtek chipsetli UE300 o chipsete göre çok daha iyi ve stabil istersen OpenWrt 25.12 RC4 sürümünü kur o direk bu adaptörlerle uyumlu olacak şekilde geliyor.
rc4 ü kurdum yine olmadı sonra chatgpt yardımıyla bişeyler kurdum ssh bağlanarak sonunda yaptım 800000/40000 olarak yaptım sqmyi 0ms alıyorum upload+download yükteyken. çok iyi oldu.
RC4'ü kurdum yine olmadı sonra ChatGPT yardımıyla bir şeyler kurdum SSH bağlanarak sonunda yaptım 800000/40000 olarak yaptım SQM'yi 0ms alıyorum upload+download yükteyken. Çok iyi oldu.
Bir sorun daha oldu. PC uyku moduna girdiğinde veya kapatıp açtığımda Pi 5 çalışmasına rağmen internet gidiyor.