Bütçe
20.000 TL

dexoniton22

Uzman
Selam,

Bütçem yaklaşık 20 bin TL civarı ve sıfır olacak şekilde bir şu anki düşüncem AMD ekran kartı çünkü NVIDIA ile pek aram yok. Beni iyi bir süre götürsün ve kronik sıkıntı vs. olmasın.
Bazı ekran kartları gördüm ama emin olamadım:
Sapphire Pulse AMD RADEON™ RX 9060 XT

1080P'de oynayacağım ve genelde hikayeli/tek oyunculu oyunlar oynuyorum. Bu bütçede hangi modeli önerirsiniz?

Eğer 2.el önerirseniz 12bin civarı uygun fiyatlıysa açığım.

Sifir olarak 9060 XT Pulse iyi tercih. Cogu 16G 9060 XT'nin aksine Samsung bellek kullaniyor (degismediyse) ve GPU core'da da PTM var.

Bir tik daha ucuz fiyata Amazon'da su an Reaper var ancak bellek bilgisini bulamamistim, 8GB olani Hynix kullandigi icin 16GB olanda da Hynix olmasi yuksek olasilik. Pulse tercih edin derim.

Bunun disinda belirttiginiz 12K civari butcede 2. elde alacaginiz cogu AMD GPU muhtemelen 9060 XT 16GB'a esit veya daha kotudur. Aklima 6800 geldi direkt o civarda, o da zaten 9060 XT 16GB'a esit gibi bir sey ancak RDNA 2 GPU tabii ki o, bu yuzden birkac konuda daha geride.

Sifir olarak 9060 XT Pulse iyi tercih. Cogu 16g 9060 XT'nin aksine Samsung bellek kullaniyor (degismediyse) ve GPU Core'da da PTM var.

Bir tik daha ucuz fiyata Amazon'da su an reaper var ancak bellek bilgisini bulamamistim, 8 GB olani Hynix kullandigi icin 16 GB olanda da Hynix olmasi yuksek olasilik. Pulse tercih edin derim.

Bunun disinda belirttiginiz 12K civari butcede 2. elde alacaginiz cogu AMD GPU muhtemelen 9060 XT 16 GB'a esit veya daha kotudur. Aklima 6800 geldi direkt o civarda, o da zaten 9060 XT 16 GB'a esit gibi bir şey ancak RDNA 2 GPU tabii ki O, bu yuzden birkac konuda daha geride.

Peki hangi marka modeli?

Gigabyte RX 9060 XT Gaming OC 16GB

Sapphire RX 9060 XT Pulse