Bütçe
20.000 TL
Ekran kartını sonradan almayı düşünüyorum. Sistemi beyaz yapacağım için olabilecek bütün parçalar beyaz olmalı :D
Bir de anakartta Wi-Fi özelliği olursa güzel olur. Oyun bilgisayarı olacak bu arada. Bir de ekran kartı olarak ne önerirsiniz yanında, sisteme yakışacak ama çok pahalı bir şey olmasın. Belki fiyatı biraz aşabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi ilerde yükselteceksen bunları al, ömürlük olur. Bütçeyi biraz aşıyor yapacak bir şey yok.

İşlemciyi ilerde yükselteceksen bunları al, ömürlük olur. Bütçeyi biraz aşıyor yapacak bir şey yok.

Yani yükseltmeye gerek duyacağımı sanmıyorum. Ömrünün geçmesi falan lazım. O yüzden bu 9600x 7500f falan bakıyordum ben de. Hangisi daha iyi olur karasız kaldım ama ikisi arasında. CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynacağım için işlemci de önemli olacak biraz.

Yani yükseltmeye gerek duyacağımı sanmıyorum. Ömrünün geçmesi falan lazım. O yüzden bu 9600X 7500F falan bakıyordum ben de. Hangisi daha iyi olur karasız kaldım ama ikisi arasında. CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım için işlemci de önemli olacak biraz.
O zaman hocam beyaz sevdandan vazgeçeceksin, piyasa da ucuz beyaz kalmadı.

O zaman hocam beyaz sevdandan vazgeçeceksin, piyasa da ucuz beyaz kalmadı.

Anakart alırken neye dikkat etmek gerekiyor ki. Olmadı anakartı siyah alırız yapacak bir şey yok. Ya da 25k falan olabilir maksimum bütçem belki bir şeyler gelir. Bu arada ATX anakart olmasını isterim büyük olması daha hoşuma gidiyor :D

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-kd5agua80-60a300m-ddr5-fiyati,977551439.html RAM'i bunla güncelleyelim, CL30 gecikme değeri için değer.