Ekran kartını sonradan almayı düşünüyorum. Sistemi beyaz yapacağım için olabilecek bütün parçalar beyaz olmalı
Bir de anakartta Wi-Fi özelliği olursa güzel olur. Oyun bilgisayarı olacak bu arada. Bir de ekran kartı olarak ne önerirsiniz yanında, sisteme yakışacak ama çok pahalı bir şey olmasın. Belki fiyatı biraz aşabilir.
Anakarttaki hangi özelliklere ihtiyacınız olacak? Bence anakart yükseltmek yerine işlemci yükseltmek daha mantıklı eğer anakarttan özel bir beklentiniz yoksa.
Anakarttaki hangi özelliklere ihtiyacınız olacak? Bence anakart yükseltmek yerine işlemci yükseltmek daha mantıklı eğer anakarttan özel bir beklentiniz yoksa.
Wi-Fi olabilir ama çok ihtiyaç duyacağımı düşünmüyorum. ATX olsa güzel olur. Uzun ömürlü olsun mümkünse. Bir de anakart konusunda bilgim olmadığı için şüpheci yaklaşıyorum ister istemez. Kusura bakmayın.
Wi-Fi olabilir ama çok ihtiyaç duyacağımı düşünmüyorum. ATX olsa güzel olur. Uzun ömürlü olsun mümkünse. Bir de anakart konusunda bilgim olmadığı için şüpheci yaklaşıyorum ister istemez. Kusura bakmayın.
@murater857 RAM'in bembeyaz olması şart mı, 6000 TL 6000 CL30 bir RAM için hayli pahalı, bütçe sıkıntın da var anladığım kadarıyla. Bu attığımdan 2 tane alman daha iyi olur. 4000 TL üzeri bütçe ayırma RAM için. Bembeyaz olmayıversin.
Patriot 16GB Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Artan 2K bütçeyi diğer bileşenlere ayırman daha mantıklı olur. EXPO açmadan önce anakart resmi sayfasından BIOS son sürüme güncellemeyi unutma, sonrasında EXPO açman yeterli.