Renk çalışması falan yapmayacaksanız G65b, AW3225DM veya MAG275CQRF QD E2 falan alabilirsiniz. Aşırı Parlak ve canlı renkler görmek istiyorsanız oled veya mini Led almak şart. Ama aşırı bir beklentim yok kontrast ve siyahlar da iyi olsun diyorsanız hızlı VA ideal. Düz IPS monitörlerin hiç biri siyah ve kontrast bakımından tatmin etmez.
Renk çalışmaları yapmıyorum sadece oyun aslında amacım. Aslında ihtiyacım olanı şu şekilde açıklayayım. 40K içinde bir tane hikayeli oyunları en iyi şekilde oynayabileceğim bir monitör önerisi istiyorum. Bir tane de rekabetçi oyunlarımı oynayabileceğim olabilecek en yüksek tazeleme hızına sahip monitörü istiyorum. İki özelliği aynı anda barındırması durumunda tek monitör de olabilir.
Şu an iyi olmayan bir IPS monitöre sahibim bu yüzden siyahları görmüyorum gibi bile düşünebiliriz
İşin kötüsü OLED'ler benim kullanım tarzıma da çok tersler. Bazen saatlerce YouTube başında olabiliyorum ki kanal logosu gibi şeyler saatlerce orada duruyorlar. CS gibi oyunlarda da minimap can zırh gibi şeyler saatlerce duruyorlar.