Bütçe
20.000 TL

Oğuz

Başarılı
Herkese merhaba.

10.000 - 20.000 TL bandında alınabilecek en mantıklı yurt içi veya yurt dışı telefon nedir?

Önceliklerim şunlar:
  • Kamerasının iyi olmasını istiyorum.
  • Pek fazla oyun oynayan biri değilim, sadece küçük çaplı oyunlar oynarım.
  • Ekran kalitesi de olabildiğince iyi olursa harika olur.

Bütçe olarak 20.000 TL sınırına çok yaklaşmak istemiyorum ama fiyatına gerçekten değecek bir model çıkarsa düşünebilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba.

10.000 - 20.000 TL bandında alınabilecek en mantıklı yurt içi veya yurt dışı telefon nedir?

Önceliklerim şunlar:
  • Kamerasının iyi olmasını istiyorum.
  • Pek fazla oyun oynayan biri değilim, sadece küçük çaplı oyunlar oynarım.
  • Ekran kalitesi de olabildiğince iyi olursa harika olur.

Bütçe olarak 20.000 TL sınırına çok yaklaşmak istemiyorum ama fiyatına gerçekten değecek bir model çıkarsa düşünebilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Yurt içi için A56 ya yükselmeniz çok iyi olur.
Yurt dışında mi 14t/14t Pro.

@Aakons, CPU olarak E1580 daha iyi zaten de. Ancak GPU noktasında Adreno 720, XClipse 540 modelinden daha iyi. Optimizasyon ve ISP gibi avantajları da var Qualcomm'un.

Selfie kamerası olarak kötü evet doğrudur. Malzeme kalitesi kılıfla kullanıldığı pek dert değil.

Her iki cihaz da fiyatına göre pişman etmez.

Öneriler için teşekkürler. A56 incelemelerini izleyeceğim biraz.

İncelemelerde kafam biraz karıştı. A56Kötü denmiyor fakat aşırıda övülecek tarafları var mı emin olamadım. Şu anki telefonum yurt dışı Xiaomi. Telefonlarımı temiz kullanan biriyim. Yurt dışı ile de yapabileceğimi düşündüm. Ama bütçeyi uçurmadan premium hissettirecek hangi telefonlar var bilmiyorum. Örneğin 15T'nin ters şarj özelliği premium hissettiren bir şey bence. Veya 14T Pro'da kablosuz şarj özelliğide var sanırım ama fiyatı yurt dışında da olsa çok artıyor. Pro olması +10 bin tl ekliyor. 14T ve 15T gözüme çarpıyor gibi duruyor. Samsung'larda güncelleme desteği 1-2 yıl daha fazla ama çokta önemli mi bilmiyorum. Dediğim gibi kafam çok karışık siz olsanız ne yaparsınız? Ayrıca İstanbul'da deneyimlediğiniz yurt dışı cihaz konusunda memnun kaldığınız yerler var mı?

Son düzenleme:
Öneriler için teşekkürler. A56 incelemelerini izleyeceğim biraz.

İncelemelerde kafam biraz karıştı. A56 kötü denmiyor fakat aşırıda övülecek tarafları var mı emin olamadım. Şu anki telefonum yurt dışı Xiaomi. Telefonlarımı temiz kullanan biriyim. Yurt dışı ile de yapabileceğimi düşündüm. Ama bütçeyi uçurmadan premium hissettirecek hangi telefonlar var bilmiyorum. Örneğin 15T'nin ters şarj özelliği premium hissettiren bir şey bence. Veya 14t Pro'da kablosuz şarj özelliğide var sanırım ama fiyatı yurt dışında da olsa çok artıyor. Pro olması +10 bin TL ekliyor. 14t ve 15t gözüme çarpıyor gibi duruyor. Samsung'larda güncelleme desteği 1-2 yıl daha fazla ama çok da önemli mi bilmiyorum. Dediğim gibi kafam çok karışık siz olsanız ne yaparsınız? Ayrıca İstanbul'da deneyimlediğiniz yurt dışı cihaz konusunda memnun kaldığınız yerler var mı?

A56 fiyatına göre iyi ancak inceleme yapanlar fiyatlara bakmadan inceledikleri oluyor 6 bin TL'lik A06'yı gömdükleri oldu mesela ne bekliyorsun 6 bin TL'ye? O yüzden fiyatına göre iyidir a56.
Fakat yurt dışı konusunda A56'dan daha iyi cihazlar alırsın.Burada 15T yerine 14T Pro daha iyi tercih olur donanım olarak 14T Pro daha üstün.

A56 fiyatına göre iyi ancak inceleme yapanlar fiyatlara bakmadan inceledikleri oluyor 6 bin TL'lik A06'yı gömdükleri oldu mesela ne bekliyorsun 6 bin TL'ye? O yüzden fiyatına göre iyidir a56.
Fakat yurt dışı konusunda A56'dan daha iyi cihazlar alırsın.Burada 15T yerine 14T Pro daha iyi tercih olur donanım olarak 14T Pro daha üstün.
Hocam haklısınız. Ekonomide her şey fiyatına göre. Baktığım bir yurt dışı mağazasında, 14T 19.9 bin 14T Pro 27.4 bin 15T 256gb 22.1 bin 512gb 23.6 bin tl. Pro'nun 120w şarj, 50w kablosuz şarj, işlemci ve kamera bakımından üst bir telefon olduğunu gördüm fakat T olan modellere kıyasla fiyat farkına değer mi ve o kadar çıkabilir miyim bilemedim. Belki başka mağazaların fiyatlarınada bakmam gerekiyor olabilir. Ama güvenilir ve mümkünse elden teslim alacak şekilde nasıl ayarlayabilirim.

Hocam haklısınız. Ekonomide her şey fiyatına göre. Baktığım bir yurt dışı mağazasında, 14t 19.9 bin 14t Pro 27.4 bin 15t 256 GB 22.1 bin 512 GB 23.6 bin TL. Pro'nun 120W şarj, 50W kablosuz şarj, işlemci ve kamera bakımından üst bir telefon olduğunu gördüm fakat t olan modellere kıyasla fiyat farkına değer mi ve o kadar çıkabilir miyim bilemedim. Belki başka mağazaların fiyatlarınada bakmam gerekiyor olabilir. Ama güvenilir ve mümkünse elden teslim alacak şekilde nasıl ayarlayabilirim?

Hiç bilmiyorum maalesef satın alma konusunu.