Bütçe
20.000 TL

RangerrsTr 2

Uzman
Herkese merhaba, bir süredir marketten aldığım Toshiba 43UV3363DT yavaştı ama harici box ile falan idare ediyorduk. Onu babaya verip başka bir şey almak istiyorum. YouTube'da dizi, film bir de oyun oynuyorum. Alabileceğim en iyi görüntü kalitesini almak istiyorum. Bu bütçedeki en mantıklı seçenek nedir?

PS4 ve 1. nesil Mi Box S ile kullanacağım. Hem monitör hem TV olarak kullanacağım. Görüntü kalitesi önemli olduğu için ekran küçüleceğini tahmin ediyorum; sehpa ya koyarız artık.

@5659

@BerkayZ87 hocam düşünceniz varsa duymak isterim

Son düzenleme:
Şimdilik evet ileride bilgisayar alırsam onda da kullanacağım ama öyle rekabetçi oynanyim gecikme hiç olmasın gibi bir derdim yok
Sizin kullanımınız biraz TV'ye kaçtığı için minimum 32 inch alsanız daha iyi olur.
Beklentileriniz de düşük aslında şöyle bir şey gayet işinizi görür.

Markadan yana şüpheniz olmasın, zaten Amazon olduğu için problem yaşarsanız kolayca iade edebilirsniz.
Monitörün kendisi de fiyat bandı için çok iyi. Fazla harcama yapmak istemiyorum derseniz güzel güzel kullanırsınız.

Bu monitörün kontrast değeri KTC'den daha iyi.

Hocam şöyle ki 1440P ara bir çözünürlük; PS4'ün desteği sadece 1080P, bunun için de görüntüyü büyütmesi gerek bu yüzden 1440P ekranlarda görüntü tam anlamıyla keskin olmayabilir. Bu monitörde 4K ile 1080P arasında geçiş yapabiliyor., PS4 bu ekranda daha keskin görünecektir.

Sizin kullanımınız biraz TV'ye kaçtığı için minimum 32 inch alsanız daha iyi olur.

Markadan yana şüpheniz olmasın, zaten Amazon olduğu için problem yaşarsanız kolayca iade edebilirsniz.
Monitörün kendisi de fiyat bandı için çok iyi. Fazla harcama yapmak istemiyorum derseniz güzel güzel kullanırsınız.

Hocam şöyle ki 1440P ara bir çözünürlük; PS4'ün desteği sadece 1080P, bunun için de görüntüyü büyütmesi gerek bu yüzden 1440P ekranlarda görüntü tam anlamıyla keskin olmayabilir. Bu monitörde 4K ile 1080P arasında geçiş yapabiliyor., PS4 bu ekranda daha keskin görünecektir.
Hocam OLED diye bir özellik çıkarmışlar yıllardır reklamlarda sponsorluklarta gördüm ama hiç kullanmadım elde edemedik onun diğerlerinden çok daha farklı olduğunu söylüyor gerekirse birdaha bütçeyi artırıp onlardan denemek istiyorum insta yazarsaniz ordan daha detaylı konuşalım

MSI MAG 271QP OD-OLED X24
LG UltraGear 27GX704A
Başka bir konuda arkadaş bunları önerdi sizin attıklarınızla çok fark var biliyorum ben almışken alabileceğim en iyisini alıp kaliteye doymak istiyorum çok dandik cihazlardan geçeceğim için çoğu seçenek yeterli gelecektir ama kronik sorunu olmaması malzemesi sağlam olması önemli kriterler

Son düzenleme:
Hocam OLED diye bir özellik çıkarmışlar yıllardır reklamlarda sponsorluklarta gördüm ama hiç kullanmadım elde edemedik onun diğerlerinden çok daha farklı olduğunu söylüyor gerekirse birdaha bütçeyi artırıp onlardan denemek istiyorum insta yazarsaniz ordan daha detaylı konuşalım

MSI MAG 271QP OD-OLED X24
LG UltraGear 27GX704A
Başka bir konuda arkadaş bunları önerdi sizin attıklarınızla çok fark var biliyorum ben almışken alabileceğim en iyisini alıp kaliteye doymak istiyorum çok dandik cihazlardan geçeceğim için çoğu seçenek yeterli gelecektir ama kronik sorunu olmaması malzemesi sağlam olması önemli kriterler
İnstagram kullanmıyorum hocam. OLED almak tamamen size bağlı boyutu düşürüp OLED tercih edebilirsiniz. OLED tamamen olgunlaşmış bir teknoloji değil ileriki zamanlarda sorun çıkarabilir. OLED abartılıyor mu? Hayır gerçekten bahsedildiği kadar iyi. Sadece sizin kullanımınız için 27 inç biraz ufak kalabilir yakından oynarsanız da PS4 görüntüsü bulanık olacaktır. Eğer uzun süre PS4'te kalmayacaksanız OLED tercih edebilirsiniz. Kullanımız uzun süre değişmeyecekse IPS almak o kadar da can sıkmaz.

Bulanık olmasının sebebi monitörlerin 2K olması mı? Şuan 43 inc kullanıyorum gerekirse yatağın yanı başına koyarız yeterli görüntü güzel olsun

Bulanık olmasının sebebi monitörlerin 2K olması mı? Şuan 43 inc kullanıyorum gerekirse yatağın yanı başına koyarız yeterli görüntü güzel olsun
Sebebi PS4'ün 2K desteklememesi. 2K 1080P'nin tam sayı katı değil bu yüzden görüntü büyütülürken biraz bulanıklık yaratabilir. TV'lerin kendi görüntü düzeltme algoritması var görüntüyü biraz daha iyi hale getiriyor. 1 metre ötesinde kullanırsanız fark etmezsiniz diye düşünüyorum. 4K'nın ideal olma sebebi 1080P'in 4 katı pikseller büyütülürken tam oturuyor.
Hocam önerim gidin bir AVM'ye teknoloji mağazalarını gezin 27 inç montiörleri bi görün size ufak gelecek mi? Varsa OLED monitörlere de bakın.