Bütçe
20.000 TL
ANC icinse Sony'ler dogru yol. Sony'nin preset ayari fazla bass odakli. Aynisini Apple ve Anker'de yapiyor. İkisi de ANC olarak Sony seviyesinde. Ancak ikisi de daha az ses kalitesi sunuyor Sony'lere kiyasla. Sony, bir Sennheiser, Technics, Noble, B&W veya Denon degil. Ancak ANC + Muzik icin yapilabilecek mantikli secimlerden. İkinci tercihin Buds4 Pro olsun eger butcede dusus yasarsan. O da iyi. Ozellikle ses kalitesi olarak. Fakat Sony, konfor disinda her alanda daha iyi. Samsung daha cok f/p urunu gibi. Sony'ler elit duruyor. Ayrica en iyi ANC'li urun olduklari suphesiz. İnsan seslerini Apple kadar ortemese bile. Bu arada surekli Apple'dan bahsetmemin sebebi fiyatlarina oranla olaganustu ANC'ye sahipler. Sony'e gore fazlasiyla ucuzlar. Anker'de cok iyi yurt disi fiyati olarak.
Teşekkür ederim tüm bilgiler için, Buds 4 Pro ile Sony arasında 3-4K gibi bir fiyat farkı var bu arada.

Ben şöyle sorayım sorumu: Alacak siz olsaydınız ne yapardınız? Kulaklık dışarıda kullanılacak bir kulaklık.

Teşekkür ederim tüm bilgiler için, Buds 4 Pro ile Sony arasında 3-4K gibi bir fiyat farkı var bu arada.

Ben şöyle sorayım sorumu: Alacak siz olsaydınız ne yapardınız? Kulaklık dışarıda kullanılacak bir kulaklık.
Rica ederim. Benim 20.000 TL'lik bir butce ile disarida kullanmalik bir kulaklik alacak olsam iOS cihaz kullansaydim AirPods Pro 3 alirdim. Android cihaz kullansaydim ucuza kacmak istesem Galaxy Buds4 Pro veya fiyat takintim olmasa EAH-AZ100 alirdim.

Rica ederim. Benim 20.000 TL'lik bir butce ile disarida kullanmalik bir kulaklik alacak olsam iOS cihaz kullansaydim AirPods Pro 3 alirdim. Android cihaz kullansaydim ucuza kacmak istesem Galaxy Buds4 Pro veya fiyat takintim olmasa EAH-AZ100 alirdim.
EAH-AZ1000 Nasıl? 12.000 TL'ye alabiliyorum.

EAH-AZ1000 Nasıl? 12.000 TL'ye alabiliyorum.
30.000 TL Türkiye fiyatı...