Bütçe
20.000 TL
Arkadaşlar hepinize merhaba. Elimde Xiaomi Redmi 12 var ama son zamanlardaki sorunlarından bayağı sıkıldım. Gerek bataryasının ölmesi, yeni oyunları açmaması, Instagram gibi uygulamalarda bile kasması vb. sizden maksimum 20.000 TL olacak ve aşağıdaki özellikleri karşılayan bir telefon önermenizi rica ediyorum.

1) Okul, ev, uzun yolculuk gibi ortamlarda telefondan da oyun oynamak istiyorum. RDR 1, GTA Trilogy Definitive Edition, bully gibi.
2) Bataryası çok uzun ömürlü olmalı ve şarjı uzun gitmesini istiyorum.
3) Kamerasının iyi olmasını istiyorum. Mesela 4K çözünürlük veya 2K çözünürlük gibi.

Cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Elimde Xiaomi Redmi 12 var ama son zamanlardaki sorunlarından bayağı sıkıldım. Gerek bataryasının ölmesi, yeni oyunları açmaması, Instagram gibi uygulamalarda bile kasması vb. sizden maksimum 20.000 TL olacak ve aşağıdaki özellikleri karşılayan bir telefon önermenizi rica ediyorum.

1) okul, ev, uzun yolculuk gibi ortamlarda telefondan da oyun oynamak istiyorum. RDR 1, GTA Trilogy Definitive Edition, bully gibi.
2) bataryası çok uzun ömürlü olmalı ve şarjı uzun gitmesini istiyorum.
3) kamerasının iyi olmasını istiyorum. Mesela 4K çözünürlük veya 2K çözünürlük gibi.

Cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

A56, bütçe çıkarsa Nothing 3A.

Hocam Trendyol'dan bütçeme uygun iPhone 11 ve Samsung Galaxy S22 buldum. Alınır mı?

Eski ve alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçede kamera önemliyse kesinlikle Samsung A55-56 veya S22. Yalnız S22'nin bataryası pek büyük değil, S23 bile artık yetmemeye başladı, bilgine.

A56 kullanıyorum, dediğiniz oyunları açıyor ve akıcı oynatıyor. Alabilirsiniz, Honor 400 de tavsiye ederdim fakat A56'ya göre işlemcisi zayıf.