Herkese iyi forumlar, hem YKS için hem üniversitede kullanmak için tablet bakıyorum. Amacım not tutmak, video izlemek yani oyunla falan hiç işim olmayacak. Aklımda PT Teknoloji'den iPad 11 almak var, ayrıca yanında kalem de Zagg Pro Stylus 2 kalem de geliyor. Farklı bir öneriniz varsa bekliyorum ama gönlüm iPad'den yana.
Çok istedim almayı ama ihtiyacım olmadığı için gereksiz yere almayayım dedim.
Google ürünleri ile ilgili sıkıntısı olmasa alınabilecek en iyisi. Papermate ekran hissi güzel.
Ama Google ürünlerini kullanmak çok kolay. Youtube da birçok video var bununla alakalı.
Yine de "Google derdiyle uğraşmayayım. Bana arayüzü hoş kaliteli bir şey lazım" dersen:
Hocam geçen hafta kız arkadaşıma aynı sebeplerden ötürü Huawei Matepad 11.5 2026 satın aldım. GMS kurulumu biraz uğraştırsa da halledebildik. MicroG ve Aurora Store ile her şekilde kullanabiliyoruz. Eğer alırsan GBox kurmanı Netflix dışında önermem çok pil tüketiyor. Youtube ve Netflix'te görüntü kalitesi problemleri var. Youtube'a tarayıcı üzerinden giriyoruz. Netflix'i ise GBox'tan kurduk düzgün çalışıyor. Gayet memnunuz M Pencil gayet güzel çalışıyor.
Herkese tesekkurler arkadaslar sanirim Ipad 11 alacagim ama kalem nasildir bilginiz var mi? Eger Apple Pencil USB-C daha iyiyse 1.5K fazlaya onu tercih edebilirim.
Herkese teşekkürler arkadaşlar sanirim iPad 11 alacagim ama kalem nasildir bilginiz var mi? Eger Apple Pencil USB-C daha iyiyse 1.5K fazlaya onu tercih edebilirim.
MatePad net. Kalemi çok başarılı, ekran, hoparlör malzeme ve not uygulamaları çok iyi.
Yazılım olarak geride kaldığını söylensede uzun süre götürür.
MatePad 11.5 almanız yeterli olur.