Bütçe
20.000 TL
Herkese iyi forumlar, hem YKS için hem üniversitede kullanmak için tablet bakıyorum. Amacım not tutmak, video izlemek yani oyunla falan hiç işim olmayacak. Aklımda PT Teknoloji'den iPad 11 almak var, ayrıca yanında kalem de Zagg Pro Stylus 2 kalem de geliyor. Farklı bir öneriniz varsa bekliyorum ama gönlüm iPad'den yana.

HUAWEI MatePad 11.5

Çok istedim almayı ama ihtiyacım olmadığı için gereksiz yere almayayım dedim.
Google ürünleri ile ilgili sıkıntısı olmasa alınabilecek en iyisi. Papermate ekran hissi güzel.
Ama Google ürünlerini kullanmak çok kolay. Youtube da birçok video var bununla alakalı.

Yine de "Google derdiyle uğraşmayayım. Bana arayüzü hoş kaliteli bir şey lazım" dersen:

Bunu da almayı çok istedim ama (yine aynı sebepten) almadım.

Her iki cihazı da Vatan Bilgisayar'da kurcalayabilirsin. Hangisi daha çok hoşuna giderse onu alabilirsin.

Lenovo'da kılıf ve kalem dahil.
Huawei de Klavyeli kılıf ile geliyor. Kalemi de ayrıca satın almak gerekiyor.

Bu Lenovo'da ise kalvyeli kılıf + kalem mevcut.:

iPad 11'den çıkma. Tablet konusunda Apple rakipsiz. Hele Lenovo'dan kaç kaç durma yanında. Leş gibi yazılıma sahip, hiçbir optimizasyon yok.

Hocam geçen hafta kız arkadaşıma aynı sebeplerden ötürü Huawei Matepad 11.5 2026 satın aldım. GMS kurulumu biraz uğraştırsa da halledebildik. MicroG ve Aurora Store ile her şekilde kullanabiliyoruz. Eğer alırsan GBox kurmanı Netflix dışında önermem çok pil tüketiyor. Youtube ve Netflix'te görüntü kalitesi problemleri var. Youtube'a tarayıcı üzerinden giriyoruz. Netflix'i ise GBox'tan kurduk düzgün çalışıyor. Gayet memnunuz M Pencil gayet güzel çalışıyor.

Düşündüğün doğru, direkt PT'den iPad 11 ve kalemi al geç. O fiyata bulabileceğin en iyi işlem gücü ve yazılım desteğine sahip.

Herkese teşekkürler arkadaşlar sanirim iPad 11 alacagim ama kalem nasildir bilginiz var mi? Eger Apple Pencil USB-C daha iyiyse 1.5K fazlaya onu tercih edebilirim.

O verdikleri Zagg marka kalemin perakende fiyatı Apple Pencil USB-C'den daha pahalı. Bence verdikleri o Zagg kalem iyidir, onunla al bence :).