Ssoulstealler59
Uzman
Hocam Honor'un yazılımı kötü diyorlar yine de alınır mı?
Alınır bence. Gayet güzel telefon.
Xiaomi'den de Samsung'dan da iyi arayuzu. Bloatware falan daha az.Hocam Honor'un yazılımı kötü diyorlar yine de alınır mı?
Hocam çevreme sormuştum öyle diyorlardı acaba şunu alsam yazılım desteği 1-2 yıl sürebilir mi?Hocam kim diyor bunu? Aklı başında kimse bunu demez. Optimizasyon olarak Samsung'dan bile iyi olan Magic OS barındırıyor.
O bütçeye S24 FE alınır, ben sürekli oyun oynuyorum oyundan başımı kaldırmıyorum diyen birisi de X7 Pro alır. Geriye kalan hiçbir cihazın da yüzüne bakılmaz. S24 FE sorunlu diyen kaç kişi S24 FE kullanıyormuş bir sorar mısınız? Bu yorumu size hem S24 hem de çıktığı günden beri S24 FE kullanan birisi olarak yazıyorum. Sürekli oyun oynamıyorsanız X7 Pro'yu da eleyin.
S24FE alın en uzun ömürlüsü ve en güzeli. Diğerlerinden uzak durun.Merhaba arkadaşlar, konuda belirttiğim gibi 20.000 TL'ye kadar bütçem var. Önerdiğiniz telefon var mı? Aşağıdakiler arasında kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung Galaxy A55
POCO X6 Pro
POCO X7 Pro
POCO X7
Samsung Galaxy A36
Bu senaryoda S24 FE en mantiklisi olur. X7 Pro'nun ana kamera sensoru A35'teki GN8'e rakip bir sensor. Yani o denli geriye dusunuyorsunuz. Geri kalan kamera paketinden bahsetmiyorum bile.Hocam ben çok mobil oyun oynamam arada sırada girerim oyunu ve bana kamerası iyi olsun işlemcisi iyi olsun arayüzü iyi olsun uzun ömürlü olsun ekranı iyi olsun bana yeter.
Kamerası da çok iyi. İşlemcisi de gayet güçlü. Arayüzü OneUI 7 ile güzelleşicek. 7 yıl güncelleme desteği var. Tam dediklerinize uyan bir telefon.Hocam ben çok mobil oyun oynamam arada sırada girerim oyunu ve bana kamerası iyi olsun işlemcisi iyi olsun arayüzü iyi olsun uzun ömürlü olsun ekranı iyi olsun bana yeter.