Bütçe
20.000 TL
Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye S24 FE alınır, ben sürekli oyun oynuyorum oyundan başımı kaldırmıyorum diyen birisi de X7 Pro alır. Geriye kalan hiçbir cihazın da yüzüne bakılmaz. S24 FE sorunlu diyen kaç kişi S24 FE kullanıyormuş bir sorar mısınız? Bu yorumu size hem S24 hem de çıktığı günden beri S24 FE kullanan birisi olarak yazıyorum. Sürekli oyun oynamıyorsanız X7 Pro'yu da eleyin.

O bütçeye S24 FE alınır, ben sürekli oyun oynuyorum oyundan başımı kaldırmıyorum diyen birisi de X7 Pro alır. Geriye kalan hiçbir cihazın da yüzüne bakılmaz. S24 FE sorunlu diyen kaç kişi S24 FE kullanıyormuş bir sorar mısınız? Bu yorumu size hem S24 hem de çıktığı günden beri S24 FE kullanan birisi olarak yazıyorum. Sürekli oyun oynamıyorsanız X7 Pro'yu da eleyin.

Hocam ben çok mobil oyun oynamam arada sırada girerim oyunu ve bana kamerası iyi olsun işlemcisi iyi olsun arayüzü iyi olsun uzun ömürlü olsun ekranı iyi olsun bana yeter.

@Mareşal Paul Walker, S21 FE'nin guncelleme omru cok kalmadi. Bazi varyantlari ulkemizden erken sunuldugu icin soru isareti biraksa da kabaca 1-2 yili oldugu dogru.
Hocam ben çok mobil oyun oynamam arada sırada girerim oyunu ve bana kamerası iyi olsun işlemcisi iyi olsun arayüzü iyi olsun uzun ömürlü olsun ekranı iyi olsun bana yeter.
Bu senaryoda S24 FE en mantiklisi olur. X7 Pro'nun ana kamera sensoru A35'teki GN8'e rakip bir sensor. Yani o denli geriye dusunuyorsunuz. Geri kalan kamera paketinden bahsetmiyorum bile.

Kamerası da çok iyi. İşlemcisi de gayet güçlü. Arayüzü OneUI 7 ile güzelleşicek. 7 yıl güncelleme desteği var. Tam dediklerinize uyan bir telefon.