Bütçe
20000

Mr.White

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

Evdeki televizyon ömrünün sonuna geldi ve yeni bir televizyon almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 20.000 TL ve bunun üzerine çıkmak istemiyorum. Aşağıdaki kriterlere göre bir televizyon tavsiyesi arıyorum:
  • Boyut: minimum 55" olmalı. (daha üstü de olabilir.)
  • Yazılım: yazılımının hızlı ve stabil olması önemli. Kasma, donma, takılma yaşamak istemiyorum.
  • Kullanım alanı: genelde dizi, film, dijital platformlar (Netflix, Disney+, vs.) Ve konsol oyunları için kullanmayı planlıyorum. (oyun odaklı olması önemli değil.)
Bu kriterlere uyan, önerdiğiniz modeller varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Evdeki televizyon ömrünün sonuna geldi ve yeni bir televizyon almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 20.000 TL ve bunun üzerine çıkmak istemiyorum. Aşağıdaki kriterlere göre bir televizyon tavsiyesi arıyorum:
  • Boyut: minimum 55" olmalı. (daha üstü de olabilir.)
  • Yazılım: yazılımının hızlı ve stabil olması önemli. Kasma, donma, takılma yaşamak istemiyorum.
  • Kullanım alanı: genelde dizi, film, dijital platformlar (Netflix, Disney+, vs.) Ve konsol oyunları için kullanmayı planlıyorum. (oyun odaklı olması önemli değil.)
Bu kriterlere uyan, önerdiğiniz modeller varsa çok sevinirim.
- Samsung QN90A Neo QLED (65" veya 75" seçeneği)
- Ekran Teknolojisi: Neo QLED, yüksek kontrast ve canlı renkler.
- Yazılım: Tizen işletim sistemi, hızlı ve kullanıcı dostu.
- Kullanım Alanı: HDR desteği ile dizi ve film izlemek için ideal, oyunlar için de düşük gecikme süresi var.

- LG C1 OLED (55", 65" veya 77" seçeneği)
- Ekran Teknolojisi: OLED, mükemmel siyah seviyesi ve geniş görüntüleme açıları.
- Yazılım: WebOS, kullanıcı dostu ve hızlı.
- Kullanım Alanı: Harika görüntü kalitesi ve düşük gecikme süresi, hem dizi/film hem de oyun için çok başarılı.

- Sony X90J (55" veya 65" seçeneği)
- Ekran Teknolojisi: LCD, güçlü renk performansı.
- Yazılım: Google TV, hızlı ve zengin uygulama desteği.
- Kullanım Alanı: İyi HDR desteği ile hem dizi/film hem de oyun için uygun.

- TCL 6-Series R646 (65" seçeneği)
- Ekran Teknolojisi: QLED, yüksek görsel kalite.
- Yazılım: Roku platformu, basit ve hızlı.
- Kullanım Alanı: Uygun fiyatlı çözüm, dizi/film ve oyunlar için iyi bir alternatif.

Bu modeller bütçenize uygun olup, belirtilen kriterleri karşılamaktadır.