S10 FE+ , S9 ve iPad 11 arasında kalmıştım. Bu konunun 4 sayfaya kadar gideceğini hiç hayal etmemiştim :D. Hepinize önerileriniz için teşekkürler. Sanırım tercihim bütçeyi arttırabilirsem S9 olacak. Fakültemdeki arkadaşlar anladığım kadarıyla genelde Samsung veya iPad kullanıyor. Bütçemi arttırabilip iPad Air gibi bir cihaz almak isterdim ancak kalemle beraber bana pahalıya mal olacak. Yakın zamanda da telefon aldığım için ailemin bütçesini zorlamak istemiyorum. iPad'lerde öğrenci indirimi ile beraber kalem bedavaya geliyor gibi bir şey görmüştüm ancak doğruluğundan emin olamadım. Telefonum da Samsung olduğu için sanırım Samsung tercih edeceğim ancak S9'a bütçe çıkmazsa S10 FE+ alınır mı yorumlarınızı merak ediyorum. Ekran kalitesi beni endişelendiriyor. Tableti ders için ve arada video, film seyretmek için kullanırım diye düşünüyorum.

Bütçe çıkarsa Tab S9'u değerlendirebilirsiniz.

Aktif olarak kullandığım bir tablet. İsterseniz deneyimlerimi kısaca açıklayabilirim. 🙋
Hocam ekranın ve kalemin kalitesi nasıl memnun musunuz? Ayrıca şarjı ne kadar gidiyor? Tıp uygulamalarının bazıları sadece iPad'lerde çalışıyor diye bir duyum aldım bu konu hakkında bilginiz varsa açıklarsanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekranın ve kalemin kalitesi nasıl memnun musunuz? Ayrıca şarjı ne kadar gidiyor? Tıp uygulamalarının bazıları sadece IPad'lerde çalışıyor diye bir duyum aldım bu konu hakkında bilginiz varsa açıklarsanız memnun olurum.

Ekran ve kalem kalitesi gayet iyi ve tatmin edici.
Fakat kalemi düşürmemeye dikkat edin. 🙂
20250901_171619.webp

Hala çalışıyor tabii. 😀
Normal bir kalem gibi bastırmayın. Çok az da bastırmayın.

Batarya kapasitesi fazlasıyla yeterli. %15 bildirimi gelene kadar azaldığını hiç hissetmedim açıkçası. 😅

Yalnız ekranı hassas ve bayağı pahalı bu konuda uyarayım.
Sebebini bilmediğim şekilde 3 ay kadar önce tablet açılmadı ve bir baktım sol taraftan ekranın ortasına kadar iç ekranı çatlamış. 🙂 bir cisim çarptığı belli fakat neyin çarptığını inanın bilmiyorum. 😮‍💨 kılıfın içinde ekran yukarı bakacak şekilde duruyordu.
Sonuç olarak 7.000TL değişim ücreti çıktı. 😶‍🌫️

O günden bu güne gözüm gibi bakıyorum. 🫠

Tıp uygulamaları hakkında bir bilgim maalesef yok. Yanlış yönlendirmek istemem.

20250901_172243.webp

20250901_172305.webp

Tablette oyun da oynadım tabii. Isındığını hafiften hissettiriyor. Fakat performansı etkilenmiyor. Oldukça stabil.

Ekran ve kalem kalitesi gayet iyi ve tatmin edici.
Fakat kalemi düşürmemeye dikkat edin. 🙂

Hala çalışıyor tabii. 😀
Normal bir kalem gibi bastırmayın. Çok az da bastırmayın.

Batarya kapasitesi fazlasıyla yeterli. %15 bildirimi gelene kadar azaldığını hiç hissetmedim açıkçası. 😅

Yalnız ekranı hassas ve bayağı pahalı bu konuda uyarayım.
Sebebini bilmediğim şekilde 3 ay kadar önce tablet açılmadı ve bir baktım sol taraftan ekranın ortasına kadar iç ekranı çatlamış. 🙂 bir cisim çarptığı belli fakat neyin çarptığını inanın bilmiyorum. 😮‍💨 kılıfın içinde ekran yukarı bakacak şekilde duruyordu.
Sonuç olarak 7.000TL değişim ücreti çıktı. 😶‍🌫️

O günden bu güne gözüm gibi bakıyorum. 🫠

Tıp uygulamaları hakkında bir bilgim maalesef yok. Yanlış yönlendirmek istemem.

Tablette oyun da oynadım tabii. Isındığını hafiften hissettiriyor. Fakat performansı etkilenmiyor. Oldukça stabil.

Teşekkürler hocam sağ olun. Bütçem çıkarsa S9 tercih edeceğim muhtemelen.

Merhaba, bu sene tıp fakültesine başlayacağım. Derslerim için tablet almak istiyorum. Anatomi uygulamalarını açabilecek, ekran kalitesi güzel bir tablet arıyorum. Telefonum da Samsung olduğu için Samsung tabletlere baktım; ancak FE serisinin ekran kalitesi kötüymüş. iPad’lerde öğrenci indirimi mevcutmuş. Kalemle beraber almak istiyorum çünkü not alırken işime çok yarayacak. Bütçem 20.000 TL civarı, biraz üstüne de çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Samsung bakmanız çok daha iyi. S9 bakabilirsiniz.