Bütçe
20.000 TL
Yazılımla sanal Surround'dan vs faydalanırım derseniz Creative iyi olur. Onun dışında fosi daha makul. Güç isteyen bir kulaküstüne geçecekseniz falan fosi daha geleceğe dönük olacaktır.

Ama bir set IEM'im olacak onu da takar kullanırım çok elleşmem derseniz deneyiminiz %98 oranında aynı/çok benzer olacaktır. Bu bağlamda "masama şu daha çok yakışır" dediğinizi bile alıp geçebilirsiniz. Fiio K11/K11 r2r mesela çok şıktır.

Hocam bu sefer de fiio K11 r2r ye takıldım :) sistemim Full beyaz ve bu modelin gümüş rengi var mış fena duruyor. Ama 32 Bit değil 24 bit yazıyor. Diğer modeller 32 Bit. Fiyat olarak ise daha ucuz değil diğer modellerden. Bu Fiio'nun önde gelen bir özelliği varsa bunu alacağım. Eğer diğerleri ile bir farkı yoksa hala fosi K7 iyi duruyor.

Ama 32 Bit değil 24 bit yazıyor. Diğer modeller 32 Bit.

Bu hiçbir şey ifade etmiyor hocam. Orijinal albüm CDlerinin bile tamamına yakını 16 bit 44.1 KHz bitrate'inde kaydedilir fakat ses aşırı nettir. Bu bağlamda 16, 24 veya 32 bit gözlemlenebilir bir fark oluşturmaz.
Zaten oyunların ses motorlarının bitrate'inden dolayı ne alırsanız alın 24 bit 48 KHz'e ayarlamalısınız.

Bu Fiio'nun önde gelen bir özelliği varsa bunu alacağım. Eğer diğerleri ile bir farkı yoksa hala fosi K7 iyi duruyor.

FiiO'nun önde gelen özelliği biraz daha relax ve "smooth" çalması olur. Eksi yön olarak da Creative ve Fosi'nin aksine mikrofon bağlantısı bulundurmaz. Mikrofonla işim yok veya USB mikrofon kullanacağım derseniz FiiO da tercih edilebilir. Masada epey şık durur çünkü.
Kalite bakımından Fosi bir tık daha iyi olabilir fakat uçurum bir şey yok. İkisi de oldukça iyidir ve memnun edecektir.

Son düzenleme:
Bu hiçbir şey ifade etmiyor hocam. Orijinal albüm cdlerinin bile tamamına yakını 16 bit 44.1 KHz Bitrate'inde kaydedilir fakat ses aşırı nettir. Bu bağlamda 16, 24 veya 32 Bit gözlemlenebilir bir fark oluşturmaz.
Zaten oyunların ses motorlarının Bitrate'inden dolayı ne alırsanız alın 24 bit 48 KHz'e ayarlamalısınız.

Fiio'nun önde gelen özelliği biraz daha relaks ve "smooth" çalması olur. Eksi yön olarak da Creative ve Fosi'nin aksine mikrofon bağlantısı bulundurmaz. Mikrofonla işim yok veya USB mikrofon kullanacağım derseniz fiio da tercih edilebilir. Masada epey şık durur çünkü.
Kalite bakımından fosi bir tık daha iyi olabilir fakat uçurum bir şey yok. İkisi de oldukça iyidir ve memnun edecektir.

Hocam sipariş verdim ama söylediğiniz şeye takıldım. Cihaz geldiğinde 24 bit 48KHz de mi kalmalı müzik ve oyun için? 384KHz'ye kadar destek sunması benim gibi bir kullanıcıya hitap etmiyor mu?