20.000 TL'ye yazılım için ekran kartı hariç sistem toplama önerisi

Bütçe
15.000-20.000 TL
Yani mümkünse ayrı ayrı alınması daha mantıklı olur lakin FSP'de üzmez muhtemelen.

Güzel kasa. FSP kaliteli bir marka zaten.

Teşekkürler gaming gecesine bakınıyordum indirimde bulursam 1-2 parça almak için orada hazır kasalarda görünce sorayım dedim.

@23783 @Yusuf7878 her indirim yakaladığımda etiketliyorum ama kusura bakmayın . Vatan indirimlerinde anakartı ucuza kapattık RAM'lerde de güzel indirimler var gibi. Önerdiğiniz Patriot 2.300 iken aynı fiyat ya da artı eksi 50-100TL fark ile daha iyi model var mı bu listede bildiğiniz.

Son düzenleme:

Bu olabilir. Kendimde RGB'siz versiyonunu kullanıyorum memnunum. Patriot ile aynı çipi kullanıyor olması gerekli. Görünüş farklı olarak düşünülebilir.

Eki Görüntüle 188458

Bu olabilir. Kendimde RGB'siz versiyonunu kullanıyorum memnunum. Patriot ile aynı çipi kullanıyor olması gerekli. Görünüş farklı olarak düşünülebilir.

Başka bir konuda uyumsuzlukla alakalı sorunlar olabilir demişsiniz Patriot ile o yüzden sormak istedim. G.Skill'ler falan CL36 bunlar kötü müdür?

Başka bir konuda uyumsuzlukla alakalı sorunlar olabilir demişsiniz Patriot ile o yüzden sormak istedim. G.Skill'ler falan CL36 bunlar kötü müdür?

Uyumsuzluk muhtemelen BIOS sürümü ile alaklı. Yani güncellenirse sorun çıkarmaz yüksek ihtimalle. CL36'da Hynix yerine farklı bir çip kullanılıyor olması gerekli. @Ayhan Dönmez hocam daha iyi bilir.

@SwArOn Alabiliyorsan bu:

Alamazsan 2 tane bundan:

@SwArOn Lancer 6000 CL30 1x16'dan 2 tane alabilirsin o fiyata düşmüşken bu arada. Patriot fiyatına denk ne varsa kabul.

RAM'e yatırım yapmak mantıklı değil, en ucuz 6000 CL30 hangisiyse o, fason üretim markalar hariç Thull gibi. Patriot, G.Skill vesaire olmak kaydıyla makuldur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…