Teşekkürler gaming gecesine bakınıyordum indirimde bulursam 1-2 parça almak için orada hazır kasalarda görünce sorayım dedim.
@23783@Yusuf7878 her indirim yakaladığımda etiketliyorum ama kusura bakmayın . Vatan indirimlerinde anakartı ucuza kapattık RAM'lerde de güzel indirimler var gibi. Önerdiğiniz Patriot 2.300 iken aynı fiyat ya da artı eksi 50-100TL fark ile daha iyi model var mı bu listede bildiğiniz.
Teşekkürler gaming gecesine bakınıyordum indirimde bulursam 1-2 parça almak için orada hazır kasalarda görünce sorayım dedim.
@23783@Yusuf7878 her indirim yakaladığımda etiketliyorum ama kusura bakmayın . Vatan indirimlerinde anakartı ucuza kapattık RAM'lerde de güzel indirimler var gibi. Önerdiğiniz Patriot 2.300 iken aynı fiyat ya da artı eksi 50-100TL fark ile daha iyi model var mı bu listede bildiğiniz.
Uyumsuzluk muhtemelen BIOS sürümü ile alaklı. Yani güncellenirse sorun çıkarmaz yüksek ihtimalle. CL36'da Hynix yerine farklı bir çip kullanılıyor olması gerekli. @Ayhan Dönmez hocam daha iyi bilir.
G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 Neo RGB 6000Mhz CL26 DDR5 Expo Ram (F5-6000J2636H16GX2-TZ5NR) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Patriot 16GB Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
@SwArOn Lancer 6000 CL30 1x16'dan 2 tane alabilirsin o fiyata düşmüşken bu arada. Patriot fiyatına denk ne varsa kabul.
RAM'e yatırım yapmak mantıklı değil, en ucuz 6000 CL30 hangisiyse o, fason üretim markalar hariç Thull gibi. Patriot, G.Skill vesaire olmak kaydıyla makuldur.