Bütçe
20.000 - 30.000
Çok teşekkürler hocam sağ olun.
Hocam s24 fe alacaksanız şu kampanya bitmeden alın derim.
Screenshot_20250401_204653_Chrome.webp

Hocam yani belki bana kızacaksınız ama ben Xiaomi 15 aldım ya.

Aklıma girdiler hocam yok şöyle yok böyle diye. Server kayıtlı Xiaomi 15 aldım. Benim tr kayıtlı bir cihazın imeisini verdim. 28 bin TL'ye Xiaomi 15 aldım son anda.

Bana kızanlarınız olabilir belki ama bilmiyorum. S24 FE de harika cihaz ama Xiaomi 15 daha iyi gibi aklıma girdiler bende araştırdım biraz onu aldım.

Bu kampanyayı da cihazı bugün aldım gördüm.

Aklıma girdiler hocam yok şöyle yok böyle diye. Server kayıtlı Xiaomi 15 aldım. Benim tr kayıtlı bir cihazın imeisini verdim. 28 bin TL'ye Xiaomi 15 aldım son anda.

Bana kızanlarınız olabilir belki ama bilmiyorum. S24 FE de harika cihaz ama Xiaomi 15 daha iyi gibi aklıma girdiler bende araştırdım biraz onu aldım.

Xiaomi 15 tabii ki daha iyi. Hem daha üst sınıf hem de bir nesil yeni. Direnç/imei dert etmiyorsanız S24 FE bakarken S25 almışsınız, niye kızalım? :) Hayırlı olsun.

Bizim dediğimiz 20-30 bin bandı için TR cihazları arasında en iyi telefon S24 FE, buna Honor 200 Pro da dahil olmak üzere daha iyi. Özellikle S24 serisindeki şu kampanya çok iyi bu sıralar.

Xiaomi 15 tabii ki daha iyi. Hem daha üst sınıf hem de bir nesil yeni. Direnç/imei dert etmiyorsanız S24 FE bakarken S25 almışsınız, niye kızalım? :) Hayırlı olsun.

Bizim dediğimiz 20-30 bin bandı için TR cihazları arasında en iyi telefon S24 FE, buna Honor 200 Pro da dahil olmak üzere daha iyi. Özellikle S24 serisindeki şu kampanya çok iyi bu sıralar.
Teşekkür ederim hocam.

Direnç kaydı değil. Öyle bir cihaz kesinlikle ve kesinlikle almam tavsiye de etmem. Fakat server kayıtlı olunca sorun olmaz diye düşündüm.

Türkiye cihazı olarak aralarından en iyisi sizinde dediğiniz gibi S24 FE ve Honor 200 Pro. Ama bunların işlemcisinin yanında Xiaomi 15 de ki işlemci çok iyi.

Bir bilgisayar ile aynı Hızda çalışıyor CPU frekansı ve ilk aldığım zamandan beri baya yağ gibi akıyor cihaz. Niyeyse iPhone'un pro serilerini andırdı bana cihaz 😄.

Samsung da kampanyası güzeldi. Nasip kısmet işi ne diyelim.

İyi bir karar yapmışsınız zaten. Genelde o fiyatlarda olmuyor olsa zaten onu önerirdik. Ama yazılımı biraz sıkıntılı. Hem niye kızalım ki iyi bir karar yapmışsınız. Ama kaçak cihaz kullanarak büyük hata yapmışsınız. IMEI konusunda artık hızlıca yakalıyorlar. Sürekli IMEI atmak durumunda kalıyorsunuz. Çok sıkıntılı oluyor o da.

İyi bir karar yapmışsınız zaten. Genelde o fiyatlarda olmuyor olsa zaten onu önerirdik. Ama yazılımı biraz sıkıntılı. Hem niye kızalım ki iyi bir karar yapmışsınız. Ama kaçak cihaz kullanarak büyük hata yapmışsınız. IMEI konusunda artık hızlıca yakalıyorlar. Sürekli IMEI atmak durumunda kalıyorsunuz. Çok sıkıntılı oluyor o da.
Teşekkür ederim. Server kayıtlı cihaz. Yazılımsal IMEI değil yani. Bir sürü kayıt türleri çıkmış. Server kayıtlıda tek IMEI'ye tek seferlik kayıt atılıyor. Güncelleme vb. her şeyi sorunsuz alıyor hocam.